21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBecali, Piturca si Dragomir au plecat impreuna la Florenta (VIDEO)

Becali, Piturca si Dragomir au plecat impreuna la Florenta (VIDEO)

Gigi Becali a decolat spre Florenta pentru a-si vedea echipa in meciul de diseara cu trupa lui Mutu. Becali a plecat in Italia optimist, pentru ca simturile nu-l inseala: Steaua va obtine trei puncte cu Fiorentina.

Victor Piturca este invitatul special a lui Gigi Becali la meciul Stelei din Champions League. Pentru ca ii leaga o mare prietenie, Piturca, Dragomir si patronul stelist au plecat in Italia cu acelasi avion.

Desi incomplet refacut, Mirel Radoi are sanse sa joace cu Fiorentina, mai ales ca luni seara a participat la antrenamentul oficial al echipei, insa decizia ii apartine numai antrenorului Marius Lacatus.

 

Tehnicianul Stelei, Marius Lacatus, a hotarat care vor fi cei 11 jucatori ce vor incepe ca titulari meciul cu AC Fiorentina, din Liga Campionilor.

Ziare.com va prezinta, in exclusivitate, primul 11 al "ros-albastrilor" in meciul de marti seara: Zapata – Ogararu, Goian, Ghionea, Marin – Szekely, Lovin, Radoi, Nicolita – Dayro Moreno, Stancu.

"Fiara" nu va putea conta pentru acest meciu pe aportul a doi jucatori: Emeghara si Ovidiu Petre.

De partea cealalta, tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, va incepe meciul, foarte probabil, cu urmatorii jucatori: Frey – Zauri, Gamberini, Kroldrup, Vargas – Almiron, Felipe Melo, Montolivo – Santana, Mutu – Gilardino.

Intalnirea dintre AC Fiorentina si Steaua, din Grupa F a Ligii Campionilor, va avea loc marti, de la ora 21:45, pe stadionul "Artemio Franchi".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă