19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBecali: Mi se trage de la Paszkany

Becali: Mi se trage de la Paszkany

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seara, la Sport.ro, ca a primit informatii din partea unei persoane ca ar fi fost alocate fonduri de cinci milioane de euro pentru ca sa fie urmarit de DNA, considerand cã dosarul se poate face public, dar convorbirile transcrise in stenograme, nu…

"Avocatul meu mi-a zis sa nu-mi fac nicio grija. Trebuie sa luptam cu ei, dar nu reiese nici un fel de coruptie din dosarul pe care l-au facut ei. Mi-a spus cineva ca s-au alocat cinci milioane de euro sa ma urmareasca, sa ma prinda cu ceva. Stenogramele sunt convorbiri telefonice care nu fac obiectul dosarului. N-au rost sa fie publicate discutiile mele cu Piturca sau Lacatus. Dosarul se poate face public, dar convorbirile nu. Ei vor sa-mi strice imaginea, sa-mi distruga numele", a spus Gigi Becali, citat  de Mediafax.

Becali: Toti mi-au spus ca mi se trage de la Paszkany

"Toate informatiile care imi vin acum, probabil sunt minciuni, dar toti mi-au zis ca mi se trage de acolo. Paszkany si relatiile lui de prietenie cu Morar. Eu de aia vreau sa mut dosarul de la Cluj. Paszkany conduce Clujul. El se si lauda cat de puternic e. Daca se da o hotarare de coruptie impotriva mea, imediat Steaua va fi retrogradata. Asta se si vrea. Paszkany toata viata lui va fi numai ungur. E cetatean roman, dar pe el nu-l intereseaza Romania. Ma doare ca un strain de la Cluj poate sa hotarasca soarta unui simbol cum este Steaua", a mai spus Becali.

Finantatorul a mentionat ca multi prieteni de-ai lui nu mai vor sa vorbeasca la telefon cu el, dupa ce au fost prezentate stenogramele dosarului "valiza". "Sunt oameni, prieteni de-ai mei, care simt ca le e frica sa mai vorbeasca la telefon cu mine", a precizat Becali.

Becali: Totul pleaca de la Cluj

"Totul pleaca de la Cluj. Si meciul cu Bistrita, asta nu e coruptie? Nu poti fi refuzat de o echipa mica cand vrei sa dai o prima decat daca ai alti bani promisi. Cu Bistrita, cu UTA, cu Dinamo. Cu Rapidul respect dorinta jucatorilor care nu au vrut sa castige Steaua campionatul", a precizat Becali.

Finantatorul a mai afirmat ca a promis ca va premia un eventual succes al echipei UTA Arad in meciul cu CFR Cluj, dar jucatorul aradenilor desemnat sa faca anuntul a fost refuzat ferm de conducatori. "Eu am promis o premiere la UTA. Dar jucatorul, unul sau doi, nu mai tin minte, care a instiintat echipa, a fost injurat de antrenor sau de un sef de la UTA. Ca ce se baga sa faca el. Cu alte cuvinte sa nu mai promita el prime, ca el vrea din alta parte", a adaugat Becali.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă