6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialBecali: Imi este teama de Popoviciu (VIDEO)

Becali: Imi este teama de Popoviciu (VIDEO)

Gigi Becali spune ca nu a dat si nici nu mai da declaratii la DNA, pentru ca ii este teama de Gabriel Popoviciu si de faptul ca ar putea sa ajunga iar in arest, patronul Stelei fiind chemat, joi, ca martor in dosarul in care omul de afaceri este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.
"Nu am mai dat nicio declaratie. Asta am scris, ca nu dau nicio declaratie. Da, imi este teama de Popoviciu. Nu mai dau declaratii, pentru ca nu vreau sa ajung iar in arest", a spus Becali, la iesirea de la DNA, unde a fost chemat ca martor, potrivit NewsIn.

Procurorii anticoruptie au luat, pe 24 martie, masura retinerii, pentru 24 de ore, a fostului rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Ioan Alecu, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, a omului de afaceri Gabriel Popoviciu, pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave. Totodata, au fost retinuti Cornel Serban, directorul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI, pentru favorizarea infractorului si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in scopul obtinerii pentru sine de foloase si seful Diviziei Operatiuni din cadrul Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Petru Pitcovici,  pentru favorizarea infractorului.

Cei patru se afla, la ora actuala, in stare de libertate.

Totodata, consulul general al Romaniei la Milano, Tiberiu Dinu, al carui nume apare in stenogramele acestui dosar, a fost chemat, ca martor, la Directia Nationala Anticoruptie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă