19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBebe Carabină rămâne în arest, a decis Tribunalul Bucureşti

Bebe Carabină rămâne în arest, a decis Tribunalul Bucureşti

Grigore Alexandru, zis Bebe Carabină, va fi cercetat în arest preventiv pentru ultraj, după ce a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile în timp ce era urmărit şi a împuşcat un poliţist, Tribunalul Bucureşti respingând, vineri, recursul acestuia, relatează Mediafax.

Bebe Carabină a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile, pentru ultraj, în urma unei decizii din 15 martie a Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti.

Sentinţa a fost contestată de Bebe Carabină la Tribunalul Capitalei, care vineri i-a respins recursul, astfel că acesta rămâne în arest.

Grigore Alexandru este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti în cazul incidentul care a avut loc în 14 martie, în zona Apărătorii Patriei din Capitală, soldat cu rănirea prin împuşcare a unui agent de poliţie.

Bebe Carabină este acuzat că a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile şi a rănit un poliţist în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie care încerca să îl prindă întrucât era căutat pentru viol, lipsire de libertate şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis.
Agresorul a fost prins de colegii poliţistului rănit, fiind dus pentru investigaţii la Secţia 11 de Poliţie.

Poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, medicii care i-au acordat primul ajutor spunând că are o rană superficială la scalp.

Parchetul Judecătoriei Sector 3 îl cercetează pe Bebe Carabină într-un dosar de viol şi sechestrare de persoane, deschis în urma unei plângeri depuse în anul 2011.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă