25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBătaie cu TOPOARE şi BÂTE între jandarmi şi romi în Slobozia. Vezi...

Bătaie cu TOPOARE şi BÂTE între jandarmi şi romi în Slobozia. Vezi de la ce a pornit scandalul

Mai mulţi romi prinşi la furat într-un abator din Slobozia i-au atacat cu topoare şi bâte pe jandarmii care au încercat să îi oprească, relatează b1.ro.

Scandalul a avut loc în cartierul Bora. Cel care a alertat jandarmii a fost paznicul abatorului în care romii ar fi intrat să fure. Luaţi prin surprindere de jandarmi, bărbaţii de etnie romă au încercat să fugă, dar jandarmii au luat-o pe urmele lor.

Citeşte şi SCENE ŞOCANTE: Bătaie în vestiarul echipei naţionale

„Jandarmii i-au somat să se oprească, aceştia nu au oprit la somaţia jandarmilor şi au continuat deplasarea. Ajunşi la o intersecţie, doi dintre ei au sărit şi au fugit în direcţii diferite, iar al treilea a intrat cu căruţa în curte. Imediat, s-au întors cu alte persoane şi cu un topor. Au încercat să agreseze unul din militarii jandarmi. În momentul acesta un coleg de al jandarmului a făcut uz de armă în plan vertical, iar agresorii au părăsit locul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Alexandru Constantinescu.

În altercaţie, unul dintre jandarmi a fost lovit cu toporul în zona feţei şi a ajuns la spital, iar trei persoane au fost duse la audieri.

Procurorii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetarile pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea scandalului.

Citeşte şi EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT: A fost OMORÂT în faţa blocului, cu şase focuri de armă

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă