19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBataie cu pietre intre suporterii stelisti si vasluieni

Bataie cu pietre intre suporterii stelisti si vasluieni

Zeci de fani ai echipei Steaua s-au batut, miercuri dupa-amiaza, cu un grup de suporteri ai echipei FC Vaslui, in apropierea Stadionului Municipal. Incaierarea s-a incheiat cu mai multe retineri, in urma interventiei in forta a jandarmilor.
Mai multi suporteri stelisti, care nu venisera in grup organizat pentru a urmari meciul de la Vaslui, s-au intalnit cu fanii formatiei FC Vaslui la aproximativ 50 de metri de stadion. Suporterii vasluieni i-au atacat pe ros-albastri cu pietre si, in scurt timp, s-a ajuns la o bataie generala, care a fost oprita doar de interventia jandarmilor.
In urma acestor manifestari violente, oamenii legii au retinut mai multi suporteri din ambele tabere. "Este regretabil ce se intampla pe stadioane si in afara lor. S-a ajuns aici pentru ca si sefii de cluburi exagereaza cu declaratiile inaintea meciurilor. S-a ajuns prea departe. Fotbalul ar trebui sa fie un spectacol sportiv, dar din pacate s-a transformat de cele mai multe ori intr-un motiv al luptelor de strada", a declarat antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă