8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialBasescu se intalneste cu romanii din Spania

Basescu se intalneste cu romanii din Spania

Presedintele suspendat Traian Basescu, insotit de fostii ministri ai Justitiei, Monica Macovei, si Integrarii Europene, Anca Boagiu, au sosit, in aceasta dupa-amiaza, la Madrid, unde urmeaza sa se intalneasca cu cetatenii romani care lucreaza in capitala spaniola, in cadrul unui miting.

Initial, intalnirea cu romanii urma sa aiba loc in Plaza Maior din Madrid, dar, din cauza legislatiei spaniole, intrunirea a fost mutata intr-un spatiu inchis.

Precizam ca in Spania nu pot fi organizate manifestatii politice in pietele publice.

Dupa mitingul din Madrid, presedintele suspendat Traian Basescu se va deplasa la Castellon, unde va avea o a doua intalnire cu romanii din Spania, intr-o arena pentru coride.

Traian Basescu se afla in Spania ca raspuns la invitatia adresata de reprezentantii Asociatiei pentru Dezvoltare Economica si Culturala a Romanilor din Spania, care organizeaza sambata cele doua mitinguri de sustinere a presedintelui suspendat.

Din delegatia care il insoteste pe Traian Basescu mai fac parte seful de campanie Sebastian Lazaroiu si purtatorul de cuvant al campaniei presedintelui suspendat Valeriu Turcan.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă