19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBasescu se intalneste cu romanii din Spania

Basescu se intalneste cu romanii din Spania

Presedintele suspendat Traian Basescu, insotit de fostii ministri ai Justitiei, Monica Macovei, si Integrarii Europene, Anca Boagiu, au sosit, in aceasta dupa-amiaza, la Madrid, unde urmeaza sa se intalneasca cu cetatenii romani care lucreaza in capitala spaniola, in cadrul unui miting.

Initial, intalnirea cu romanii urma sa aiba loc in Plaza Maior din Madrid, dar, din cauza legislatiei spaniole, intrunirea a fost mutata intr-un spatiu inchis.

Precizam ca in Spania nu pot fi organizate manifestatii politice in pietele publice.

Dupa mitingul din Madrid, presedintele suspendat Traian Basescu se va deplasa la Castellon, unde va avea o a doua intalnire cu romanii din Spania, intr-o arena pentru coride.

Traian Basescu se afla in Spania ca raspuns la invitatia adresata de reprezentantii Asociatiei pentru Dezvoltare Economica si Culturala a Romanilor din Spania, care organizeaza sambata cele doua mitinguri de sustinere a presedintelui suspendat.

Din delegatia care il insoteste pe Traian Basescu mai fac parte seful de campanie Sebastian Lazaroiu si purtatorul de cuvant al campaniei presedintelui suspendat Valeriu Turcan.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă