2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialBăsescu s-a mutat provizoriu într-o vilă RA-APPS de la Scroviştea

Băsescu s-a mutat provizoriu într-o vilă RA-APPS de la Scroviştea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de mp, precizând că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2, va reveni în Bucureşti.

Postarea de pe pagina de Facebook a lui Traian Băsescu este intitulată ”pentru cei care mor de grija altora…”.

Fostul şef al statului precizează că ”s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie”.

”Total, maxim 120 mp conform solicitării mele. Pentru a nu-mi încăca inutil factura la întreţinere. Când RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti”, a menţionat Băsescu.

El mai adaugă: ”Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare”.

Guvernul a aprobat, pe 4 februarie, hotărârea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, îi este atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi, chiria lunară percepută până în prezent fostului chiriaş, Mioara Roman, ridicându-se la 6.205 euro.

Cele mai citite

Iohannis, discuții cu SUA în privința schimbărilor climatice. România, membră a International Solar Alliance

Președintele României a avut astăzi o întrevedere cu Reprezentantul Special al Președintelui SUA pentru Climă, John Kerry, în marja participării la Conferința Națiunilor Unite...

Negrescu: Există trei variante pentru aderarea la Schengen până la sfârşitul anului

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu afirmă duminică, într-o postare pe Facebook, că există trei variante posibile pentru obţinerea unei decizii favorabile aderării României la Schengen...

Cel puțin patru morți și zeci de răniți în Filipine, după un atac terorist

Cel puțin patru persoane au fost ucise într-un atac terorist produs în Filipine, în timpul unei slujbe religioase catolice, în ziua de duminică, 3...
Ultima oră
Pe aceeași temă