6 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialBăsescu s-a mutat provizoriu într-o vilă RA-APPS de la Scroviştea

Băsescu s-a mutat provizoriu într-o vilă RA-APPS de la Scroviştea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de mp, precizând că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2, va reveni în Bucureşti.

Postarea de pe pagina de Facebook a lui Traian Băsescu este intitulată ”pentru cei care mor de grija altora…”.

Fostul şef al statului precizează că ”s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie”.

”Total, maxim 120 mp conform solicitării mele. Pentru a nu-mi încăca inutil factura la întreţinere. Când RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti”, a menţionat Băsescu.

El mai adaugă: ”Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vînătoare”.

Guvernul a aprobat, pe 4 februarie, hotărârea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, îi este atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi, chiria lunară percepută până în prezent fostului chiriaş, Mioara Roman, ridicându-se la 6.205 euro.

Cele mai citite

Sindicaliștii din Sănătate pichetează astăzi spitalele

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" continuă astăzi protestele, în intervalul orar 12:00 – 12:30, în timpul pauzei de masă, urmând a fi pichetate unităţile sanitare, "fără...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
Ultima oră
Pe aceeași temă