11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialBăsescu: Ponta a jignit-o pe Udrea ca să lovească în mine şi...

Băsescu: Ponta a jignit-o pe Udrea ca să lovească în mine şi soţie

 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, dumnică, că prin jgnirile pe care le-a adus zilele trecute Elenei Udrea, premierul Victor Ponta a dorit să lovească în el şi în soţia sa, şi să îi umilească şi a afirmat că este "şocant câtă laşitate este în aces om", informează Mediafax.

"Este şocant câtă lasitate e în omul ăcesta, până ieri, grobian. M-a jignit pe mine, pe soţia mea, a dat în Elena Udrea ca să lovească în mine şi în soţie, să ne umilească", a spus Traian Băsescu, la B1, despre afirmaţiile din ultimele zile ale premierului Victor Ponta, despre deputatul PMP Elena Udrea.

Citește și: Băsescu: Ponta va MUTILA instituțiile statului dacă ajunge președinte. România NU e în pericol de război. Nu am transmis niciun mesaj prin Ponta. Voi fi consultant al PMP și-l voi ridica la 30%

Traian Băsescu a mai spus că Elena Udrea a avut curaj să sară în gol de la 4000 de metri, în timp ce "Ponta, în apă de 25 de cm, era în barcă şi trăgeau jandarmii cu epoleţi pe umeri de barcă, să nu i se ude augustele picioruşe".

El a mai arătat că nu poate să nu remarce "grobianismul" premierului Victor Ponta, în afirmaţiile acestuia despre gestul Elenei Udrea de a sări cu paraşuta şi a adăugat că sunt "atâtea femei care sar cu paraşuta" şi le respect.

Preşedintele a vorbit şi despre declaraţia lui Victor Ponta de la Certeze. "Astăzi, când s-a văzut fluierat, în numele propriu, a crezut că se salvează. Vreau să le spun oşenilor că niciodată nu i-aş da lui Ponta să transmită un mesaj în numele meu. (..) Voi trece prin regiune şi o să le spun. A fost o probă de laşitate, dacă a văzut că este fluierat, a zic că are un mesaj de la preşedinte", a spus şeful statului.

El a ţinut să le transmită românilor că, dacă va avea un mesaj pentru ei, va pune pe site-ul Preşedinţiei aceste mesaje.

"Niciodată nu îi voi delega această onoare lui Ponta, să vorbească în numele meu cu românii. Nici eu nu o să transmit niciun mesaj din partea lui, şi îl rog şi pe el să nu transmită, cine ştie ce prostii spune", a mai comentat preşedintele Băsescu.

Premierul Victor Ponta a afirmat, comentând imaginile cu preşedintele Traian Băsescu şi lideri ai PMP, că acesta "şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii" şi că i-a fost "milă" de el când l-a văzut "coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea".

"Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că, altfel, să te îmbraci în alb, aşa ca cine ştie ce adolescent târziu, şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării… realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri – n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei, când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă", a declarat Ponta.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă