21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBasescu nu a fost recunoscut de paznicii de la rezervatia Sf. Ana

Basescu nu a fost recunoscut de paznicii de la rezervatia Sf. Ana

Presedintele Traian Basescu a fost nevoit sa plateasca biletul de zece lei pentru a intra in rezervatia naturala Sfanta Ana, din judetul Harghita, dupa ce nu a fost recunoscut de catre cei doi paznici aflati la intrarea in rezervatie, relateaza Mediafax.
Presedintele Traian Basescu a vizitat, joi dupa-amiaza, impreuna cu sotia sa, Maria, desi ploua torential, rezervatia naturala Sfanta Ana, din judetul Harghita, unde a fost asaltat de turistii aflati in zona. Ajuns la punctul de intrare in rezervatie, Basescu, aflat la volanul autoturismului, a vrut sa treaca, insa a fost oprit de paznici, care nu l-au recunoscut si i-au cerut banii pentru biletul de intrare. Atunci, Basescu a scos banii si a platit, dupa care a intrat in rezervatie.
Inainte sa ajunga la Sfanta Ana, presedintele Traian Basescu si sotia sa s-au oprit la o pensiune din Balvanyos, din judetul Covasna, unde au baut o cafea in compania viceprimarului comunei Turia, Daragus Attila. Cuplul prezidential a stat aproximativ o ora si jumatate in Baile Balvanyos.
Viceprimarul comunei Turia, presedintele ANTREC, Daragus Attila, proprietar de pensiune in Balvanyos, a declarat ca Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, a vrut sa viziteze cea mai mare grota de sulf din Europa, care se afla la Balvanyos, dar din cauza ploii abundente nu au reusit.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă