17.7 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialBasescu nu a fost recunoscut de paznicii de la rezervatia Sf. Ana

Basescu nu a fost recunoscut de paznicii de la rezervatia Sf. Ana

Presedintele Traian Basescu a fost nevoit sa plateasca biletul de zece lei pentru a intra in rezervatia naturala Sfanta Ana, din judetul Harghita, dupa ce nu a fost recunoscut de catre cei doi paznici aflati la intrarea in rezervatie, relateaza Mediafax.
Presedintele Traian Basescu a vizitat, joi dupa-amiaza, impreuna cu sotia sa, Maria, desi ploua torential, rezervatia naturala Sfanta Ana, din judetul Harghita, unde a fost asaltat de turistii aflati in zona. Ajuns la punctul de intrare in rezervatie, Basescu, aflat la volanul autoturismului, a vrut sa treaca, insa a fost oprit de paznici, care nu l-au recunoscut si i-au cerut banii pentru biletul de intrare. Atunci, Basescu a scos banii si a platit, dupa care a intrat in rezervatie.
Inainte sa ajunga la Sfanta Ana, presedintele Traian Basescu si sotia sa s-au oprit la o pensiune din Balvanyos, din judetul Covasna, unde au baut o cafea in compania viceprimarului comunei Turia, Daragus Attila. Cuplul prezidential a stat aproximativ o ora si jumatate in Baile Balvanyos.
Viceprimarul comunei Turia, presedintele ANTREC, Daragus Attila, proprietar de pensiune in Balvanyos, a declarat ca Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, a vrut sa viziteze cea mai mare grota de sulf din Europa, care se afla la Balvanyos, dar din cauza ploii abundente nu au reusit.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă