25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBasescu: Multumesc tuturor romanilor; multumiri speciale pentru diaspora

Basescu: Multumesc tuturor romanilor; multumiri speciale pentru diaspora

Presedintele Traian Basescu le-a multumit romanilor care l-au votat dar si celor care au optat pentru Mircea Geoana, asigurandu-i ca pentru el "toti sunt romani" si ii va trata in mod egal, seful statului adaugand ca multumiri speciale transmite romanilor din diaspora, potrivit Mediafax.

"Incep prin a multumi celor care au votat pentru mine dar si celor care nu au votat pentru mine, optand pentru contracandidatul meu, domnul Mircea Geoana. Pentru mine, toti sunt romani si ca presedinte ii voi trata in mod egal", a spus Basescu.

El a tinut sa multumeasca in mod deosebit romanilor din diaspora.

"Ma gandesc la romanii din Italia, romanii din Spania, romanii din Franta, romanii din Germania, din Marea Britanie, din Irlanda dar si la efortul pe care l-au facut romanii din America de Nord – din Canada si Statele Unite. Aici, va pot spune ca am primit informatii despre ce se intampla acolo. Cel putin romanii de pe coasta de vest, care erau cu vreo 11 ore decalati fata de Romania, cand au vazut rezultatele exit-poll-ului s-au mobilizat extraordinar pentru a contribui la victoria mea. A fost impresionant ca niste romani care traiewsc atat de departe de tara au privit cu multa atentie la ce se intampla acasa, sau acolo unde le-a ramas o parte din suflet", a mai spus Basescu.

El a multumit de asemenea echipei sale de campanie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă