19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBasescu: "Cei 322 trebuie sa demisioneze dupa referendum"

Basescu: „Cei 322 trebuie sa demisioneze dupa referendum”

Traian Basescu a tinut un discurs in fata a 25.000 de sustinatori care s-au strans, la Constanta, din mai multe judete, pentru a-l sustine pe presedintele suspendat. Au fost prezenti alaturi de Traian Basescu lideri ai Partidului Democrat – Emil Boc, Vasile Blaga, Anca Boagiu, precum si persoane din conducerea PLD, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, precum si Monica Macovei, fost ministru al Justitiei.

Basescu a inceput prin a declara: "Am refuzat negocierea cu oligarhia tranzitiei, care ar fi compromis Romania pentru foarte multi ani" – dupa care a intrat in dialog cu multimea. Cand presedintele suspendat s-a referit la cei 322 de parlamentari care au votat impotriva lui, multimea a inceput sa scandeze "Hotii!" Traian Basescu a fost ovationat si cand a spus ca "sunt destui sustinatori in mass media romaneasca care incearca sa pacaleasca electoratul roman".
Basescu a ajuns la Constanta cu mare intarziere – avionul cu care s-a intors din Spania, si care urma sa il duca la Constanta, aterizand la Otopeni, din cauza conditiilor meteo neprielnice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă