25 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialBarbra Streisand, din nou pe scena

Barbra Streisand, din nou pe scena

Pentru cauze umanitare, Barbra Streisand s-a urcat pe scena miercuri pentru a-si lansa cel de-al doilea turneu national din ultimii 40 de ani si cel mai mare din cariera sa muzicala, a transmis Reuters.
Artista, in varsta de 64 de ani, a declarat intr-un interviu pentru revista „O” a lui Oprah Winfrey ca tracul este motivul pentru care aparitiile ei pe scena sunt din ce in ce mai rare.
Streisand s-a hotarat sa faca acest turneu pentru a colecta bani pentru actiunile ei caritabile. Ea spera sa doneze macar 10 milioane de dolari din acest turneu care va numara 20 de concerte in 16 orase. Banii vor fi utilizati in beneficiul cercetarilor asupra mediului, educatiei si sanatatii. Luna trecuta Streisand a anuntat ca primul beneficiar va fi proiectul Climate Change Initiative al fostului presedinte american Bill Clinton, cu o donatie de un milion de dolari.
Aparitiile live ale Barbrei Streisand sunt rare si artista are multi fani devotati, multi dintre acestia facand parte din generatiile anilor '60-'70, pe cand apareau hituri precum „The Way We Were”, „People” si „Evergreen”.
Streisand este una dintre cel mai bine vandute artiste americane, cu 71 de milioane de albume vandute. Ea a fost recompensata cu mai multe premii Tony, Emmy si Grammy si a castigat primul ei Oscar cu musicalul „Funny Girl” (1968).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă