25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBărbatul care s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al...

Bărbatul care s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al nouălea este cetăţean italian

Bărbatul care s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al nouălea al unui bloc din municipiul Constanţa este cetăţean italian, o posibilă cauză a altercaţiei dintre soţi fiind gelozia bărbatului, a declarat şeful IPJ Constanţa, comisarul şef Dumitru Catană, citat de corespondentul Mediafax.

Conform sursei citate, femeia este româncă, la ora transmiterii acestei ştiri ea fiind transportată la spital, viaţa nefiindu-i pusă în pericol.

Potrivit medicilor de pe ambulanţă, iniţial, vecinii au sunat la 112, în jurul orei 17.00, şi au anunţat că o femeie a fost înjunghiată, iar câteva minute mai târziu a fost primit un alt apel potrivit căruia două persoane au căzut de la etaj.

La faţa locului, au fost trimise mai multe ambulanţe, medicii constatând că bărbatul are numeroase leziuni craniene şi nu a mai putut fi salvat, iar copilul are politraumatisme şi este în comă profundă, fiind stabilizat şi transportat la Secţia de Reanimare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Bărbatul care s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul al nouălea al unui bloc din municipiul Constanţa şi-a înjunghiat soţia în şold, viaţa acesteia nefiind pusă în pericol, a declarat şeful IPJ Constanţa, comisarul şef Dumitru Catană,

Potrivit sursei citate, incidentul ar fi avut loc în urma unei altercaţii familiale, bărbatul înjunghiindu-şi soţia în şold, după care a luat copilul de aproximativ un an şi jumătate în braţe şi s-a aruncat pe geam de la etajul al nouălea al blocului.

Un bărbat din municipiul Constanţa s-a aruncat de la etajul al nouălea, joi seară, cu copilul în braţe, după ce şi-a înjunghiat soţia, în urma impactului cu solul bărbatul pierzându-şi viaţa, în timp ce copilul are şanse de supravieţuire, relevau primele informaţii ale poliţiştilor constănţeni.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului s-au deplasat echipe de investigatori de la IPJ Constanţa, coordonate de comisarul şef Dumitru Catană, care încearcă să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă