10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbat găsit înjunghiat, într-o fermă din Vaslui

Bărbat găsit înjunghiat, într-o fermă din Vaslui

Un bărbat de 55 de ani din Vaslui a fost găsit mort, la o fermă din Gura Văii, miercuri, fiind înjunghiat cu un cuțit, relatează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de către anchetatori, cadavrul vasluianului a fost descoperit într-o încăpere a fermei de către un localnic din Gura Văii, care se afla în trecere prin zonă, acesta din urmă alertând Poliţia prin numărul de urgenţă 112.

Ajunşi la locul crimei, poliţiştii şi procurorii au găsit trupul bărbatului într-o baltă de sânge, cu peste 20 de lovituri de cuţit în zona feţei şi a gâtului. De altfel, lângă cadavrul victimei, anchetatorii au descoperit două cuţite, care au fost abandonate de către autorul crimei.

"Unul dintre cuţitele găsite în încăpere avea lama îndoită în urma loviturilor aplicate, motiv pentru care, cel mai probabil, autorul crimei a apelat şi la cea de-a doua armă. La faţa locului, nu au fost găsite urme din care să reiasă că bărbatul ar fi fost victima unei tâlhării. Se desfăşoară în continuare cercetări pentru identificarea şi prinderea autorului crimei", a declarat, miercuri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Bărbatul găsit ucis avea domiciliul în localitatea vasluiană Râşeşti, însă locuia de mai multă vreme în acea anexă a fermei agricole, unde avea grijă de animalele proprietarului.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă