19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBalanta 10 - 16 septembrie

Balanta 10 – 16 septembrie

In weekendul care incepe cu data de 10 septembrie va aparea ceva neasteptat de frumos pentru dvs., Balantelor, un semn care este deosebit de sensibil la frumos si armonie. Desi la munca au aparut o serie intreaga de factori frustranti, de aparente piedici in desfasurarea dvs. asa cum ati planificat, dar si asa cum va simtiti dvs. bine, comod si inspirat, iata ca acum forta sociala este atat de puternica, incat va fi usor pentru dvs. sa cereti si sa primiti orice favoruri sau ajutor chiar de la cine nu va asteptati sau de la cine va asteptati mai putin.

Telefonul se incinge de atatea discutii, pe care insa nu dvs. le initiati, dar care se dovedesc oportune de avut cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. O noua strategie de lucru se dezvolta inca din acesta perioada, astfel ca saptamana sa debuteze cu motoarele turate la maximum, in sensul ca aveti o alta dispozitie de lucru, alte idei, alte asteptari de la noua perspectiva care s-a creat.

Reusiti totodata sa impresionati pe cineva important cu gandirea dvs., sa tineti toata atentia focusata pe dvs. si pe talentul de care dispuneti, dar si sa-i determinati pe colaboratori sa se implice cat mai mult in proiectele pe care le detaliati. In familie, dar nu numai, sunteti destul de abili sa atingeti o anume coarda sensibila, astfel ca sa va inconjurati de tota afectiunea, dragostea si atentia celor care se declara ca va sunt aproape. Cineva drag si apropiat va impartaseste un gand secret care va umple de bucurie si de sperante, iar posibilitatea unui parteneriat de bun augur, poate tot cu o Balanta, nu este exclus.

In dragoste nu pierdeti din vedere nimic, pentru ca apare riscul unor discordii nascute tocmai din cauza ca dvs. acum va implicati prea mult in problemele de afaceri sau de serviciu, lasand problemele de cuplu pe planul secund. Referitor la bani – apare un bonus plus incasarile curente, iar despre sanatate – se pare ca nu scapati de un usor disconfort biliar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă