9.4 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialBacău: Unde au găsit autorităţile un copil de opt ani, dat dispărut

Bacău: Unde au găsit autorităţile un copil de opt ani, dat dispărut

Un copil în vârstă de opt ani, dispărut de la locuinţa bunicilor din localitatea băcăuană Livezi, a fost găsit dormind într-o curte, duminică, într-un sat vecin, după o noapte întreagă de căutări, relatează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, copilul a plecat singur de la locuinţa bunicii sale în cursul serii de sâmbătă. Tatăl lui a sunat la 112, după ce a văzut că băiatul nu s-a mai întors.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici s-au mobilizat pentru găsirea copilului, acesta fiind văzut ultima dată la un loc de joacă din localitatea Livezi, situat la aproximativ 500 de metri de locuinţa bunicilor.

“Forţele mobilizate au desfăşurat activităţi de căutare toată noaptea, inclusiv în zonele împădurite din apropiere. Abia în cursul dimineţii de duminică, o persoană dintr-o localitate aflată peste un deal situat la aproximativ doi kilometri de satul bunicilor minorului, a anunţat, prin intermediul numărului de urgenţă 112, că a găsit copilul dormind, în curtea locuinţei unor vecini. Băieţelul nu prezenta urme de violenţă, însă era speriat”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Recuperat de echipele de căutare, copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Oneşti pentru a fi examinat din punct de vedere medical.

Cele mai citite

Dmitri Medvedev afirmă că nu vor fi discuții de pace cu Kievul

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate de la Moscova, a declarat luni într-un discurs belicos ținut în fața unei hărți cu Ucraina împărțită între...

Un nou acord UE continuă măsurile de reducere voluntară a consumului de gaze naturale încă un an

Miniștrii Energiei au ajuns la un acord politic pe marginea propunerii Comisiei Europene pentru o Recomandare a Consiliului de continuare a măsurilor de reducere...

Fermierii români renunță să mai folosească îngrășăminte, Faliment sigur

În România, devine tot mai greu pentru fermierii mici să facă agricultură, iar o mare parte dintre ei se îndreaptă către faliment, dacă...
Ultima oră
Pe aceeași temă