25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSpecialBacău: procurorii DIICOT au descoperit peste 600 de ghivece cu cannabis

Bacău: procurorii DIICOT au descoperit peste 600 de ghivece cu cannabis

În urma unei percheziţii în municipiul Oneşti şi judeţul Bacău, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au descoperit o cultură in-door de cannabis, formată din peste 600 de ghivece de plante, informează luni DIICOT, potrivit Agerpres.

Acţiunea a avut loc în cadrul unei operaţiuni pentru destructurarea unei grupări, constituită din 9 inculpaţi, având vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, specializată în trafic de droguri.

În urma descinderilor, la locuinţa unuia dintre membrii grupării, Laurenţiu Boghiu, a fost descoperită o cultură in-door de cannabis, constituită din peste 600 de ghivece cu plante aflate în diverse stadii de vegetaţie, respectiv cantitatea de 13 kilograme de cannabis, precum şi obiecte şi aparatură necesare cultivării cannabisului.

Tot sâmbătă, a fost depistat un alt inculpat, Cătălin Cătăuţă, de 21 ani, în timp ce comercializa cannabis către consumatorii din oraşul Oneşti.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău au reţinut 6 inculpaţi şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Bacău şi lucrători ai IPJ Bacău, Poliţiei Municipiului Oneşti şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Suportul informativ al acţiunii a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale, Serviciul Supravegheri Operative şi Investigaţii Bacău, Serviciului Operaţiuni Speciale Bacău.

Cele mai citite

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Nicolae Ciucă, hotărât: “Vreau să fim în continuare un partener foarte serios în coaliţia guvernamentală”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, subliniază seriozitatea și responsabilitatea în cadrul coaliției guvernamentale și reafirmă necesitatea unei abordări similare în privința alianței electorale. Prezent la Tulcea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă