19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBACALAUREAT 2012. SCANDAL: Elevii au fost AJUTAŢI de profesori să COPIEZE

BACALAUREAT 2012. SCANDAL: Elevii au fost AJUTAŢI de profesori să COPIEZE

BACALAUREAT 2012 Scandal la Târgu Lăpuş: 14 elevi au fost daţi afară, după ce profesorul supraveghetor i-a prins copiind. Elevii aveau fiţuici cu subiectele rezolvate, primite de dimineaţă, fapt care a îndreptat suspiciunile spre câţiva profesori, scrie Realitatea.net.

Citeşte şi BACALAUREAT 2012. BAREM ISTORIE BAC 2012

La liceul teoretic Petru Rareş din localitate, unde sunt arondate trei unităti de învăţământ au loc verificări în acest moment. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean încearcă să afle numele profesorilor implicaţi, scrie emaramures.

Citeşte şi BACALAUREAT 2012. BAREM MATEMATICA BAC 2012

Cei 14 elevi au fost prinşi în timp ce copiau de un profesor ce supraveghea. „14 candidati sunt in situatia de a fi eliminati din examen, pentru ca au incercat fraudarea examenului la proba de matematica”, a precizatpurtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, Pavel Filip.

Citeşte şi De ce nu mai vor elevii să dea bacul?

Reprezentantii ISJ Maramureş au explicat ca asupra celor 14 candidati au fost gasite coli de hartie cu rezolvarea subiectelor existente in varianta extrasa. „Au avut solutiile rezolvate la probleme, pe suport de hartie, si in felul acesta au incercat sa copieze”, a explicat Pavel Filip. Pentru a se verifica prin ce modalitate au ajuns elevii in posesia raspunsurilor la examenul de matematica, va fi urmarita inregistrarea video din timpul examenului.

Citeşte şi Liceean la BAC: „Sper ca măcar o zi să se strice camerele de supraveghere”

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă