20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAzi, repetitiile generale

Azi, repetitiile generale

Delegatia din Belarus va sosi azi la Bucuresti in vederea meciului oficial pe care il va sustine maine, de la ora 20,15, cu nationala Romaniei, contand pentru preliminariile Euro 2008.
Ex-sovieticii vor ateriza, la bordul unei curse charter, pe aeroportul „Baneasa-Aurel Vlaicu” din Bucuresti, la ora 12,00. Jucatorii antrenati de Iuri Puntus vor efectua antrenamentul oficial vineri seara, de la ora 18,30, pe stadionul „Steaua”. Antrenamentul este deschis doar presei, nu si publicului. Federatia din Belarus a anuntat ca toti reporterii, fotoreporterii si cameramanii trebuie sa urmareasca antrenamentul din tribune. Imediat dupa incheierea acestuia, selectionerul oaspetilor va acorda declaratii, jucatorii sai putand fi, de asemenea, intervievati.
Tot azi este programat si antrenamentul oficial al reprezentativei Romaniei, el avand loc de la ora 11,00, la CNAF Mogosoaia.

Chivu s-a titularizat ca mijlocas

Nationala Romaniei va avea, maine seara, un nou mijlocas central la inchidere in persoana lui Cristi Chivu. Ceea ce parea, la inceput, doar o intentie de perspectiva a lui Victor Piturca, adica urcarea lui Chivu in linia de mijloc, pare a deveni certitudine cel putin la meciul cu Belarus de maine seara. La toate antrenamentele, Chivu a fost folosit ca mijlocas, inclusiv la ultimul joc-scoala, castigat de tricolori cu 9-0 impotriva echipei Steaua II. La acest meci, golurile au fost marcate de Claudiu Niculescu (3), Adrian Mutu (2), Nicolae Dica (2), Laurentiu Rosu si Mugurel Buga. Selectionerul Victor Piturca a inceput meciul cu urmatoarea formula de echipa: Coman – Badoi, Tamas, Ghionea, Rat – Fl. Petre, Chivu, Rosu, N. Dica – Marica, Mutu. Dupa pauza, selectionerul i-a trimis pe teren si pe ceilalti 11 jucatori pe care ii are la dispozitie.
Ieri-dimineata, componentii echipei nationale au vizionat casete cu jocul reprezentativei statului Belarus, iar dupa-amiaza au avut o sedinta de pregatire.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă