19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAzi, duelul "gemenilor" Porumboiu-Craciunescu

Azi, duelul „gemenilor” Porumboiu-Craciunescu

Etapa a 24-a programeaza astazi, in avanpremiera, partidele FC Vaslui-Poli Timisoara (ora 17,00) si Gloria Bistrita-Poli Iasi (ora 15,00), celelalte meciuri ale etapei urmand sa se dispute sambata. Vasluienii au reusit dupa 23 de meciuri disputate in prima divizie sa evadeze pentru prima oara din zona retrogradarii in urma victoriei din ultima runda, pe terenul bancarilor, marea surpriza a etapei. Un meci suspectat de blat, care a starnit multe comentarii. Echipa lui Mircea Rednic are acum posibilitatea sa confirme cele trei puncte castigate in fata Nationalului printr-o prestatie buna si o victorie. Nu are o sarcina usoara. Echipa condusa de Gica Hagi trece si ea printr-o perioada mai putin fasta. Poli a castigat in ultima etapa, dar este prea putin fata de pretentiile conducerii gruparii banatene si ale suporterilor.
Jocul de la Vaslui are, insa, si o alta semnificatie. Este un duel intre Adrian Porumboiu si Ion Craciunescu, candva „gemenii” arbitrajului romanesc (sunt nascuti in aceeasi zi si in acelasi an), acum aflati „la cutite” din cauza unor conflicte plecate tot de la arbitraj. In aceste conditii, cei care probabil ca vor fi cei mai expusi la acest joc sunt… arbitrul Vasile Bratu si asistentii sai, care vor avea de infruntat doua personaje „explozive”, care nu de putine ori au declansat adevarate „razboaie” impotriva cavalerilor fluierului.
Meciul de la Bistrita se disputa intre doua echipe scapate de griji, chiar daca ambele au pierdut in ultima etapa, cand invigatoarele s-au numit Dinamo si Rapid. Echipa care castiga toate punctele astazi la Bistrita nu mai are probleme cu retrogradarea pana la sfarsitul campionatului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă