13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialAvocatNet.ro premiază cele mai bune companii româneşti de consultanţă în afaceri

AvocatNet.ro premiază cele mai bune companii româneşti de consultanţă în afaceri

Aflata la a treia editie, Gala Premiilor AvocatNet.ro 2013 onoreaza si in acest an rezultatele exceptionale in consultanta juridica si fiscala obtinute de companiile din Romania in cursul anului trecut.

Evenimentul anual marca AvocatNet.ro a devenit deja o traditie prin care publicatia rasplateste performanta in activitatea de consultanta dedicata mediului de afaceri. Gala va avea loc pe 24 octombrie, ora 19:30, la Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

In cadrul evenimentului, nominalizatii, reprezentand case de avocatura si companii de consultanta financiara, vor concura pentru a obtine unul dintre premiile de excelenta puse in joc.

”La Gala AvocatNet.ro premiem oamenii, tranzactiile si proiectele remarcabile din zona consultantei de business deoarece suntem convinsi ca un mediu de afaceri performant si competitiv nu poate exista fara consultanta juridica si fiscala de calitate. La fel ca in editiile precedente, acordarea distinctiilor se face de catre un juriu independent, secret pana in seara decernarii premiilor, iar anul acesta am reusit sa adunam laolalta pentru deliberari nume sonore ale businessului local, jurnalisti si chiar un fost ambasador al Romaniei”, a declarat Roxana Neagu, redactor-sef AvocatNet.ro.

Vor fi premiate cele mai bune proiecte si echipe de lucru la urmatoarele categorii: Merger & Acquisition, Finante-Banci, Imobiliare, Insolventa, Achizitii Publice, Dreptul Concurentei, Litigii, Contabilitate & Payroll, Energie, Criminal Business Law si Fast Growing Tax Practices.

De asemenea, se vor acorda distinctii pentru Cel mai bun program de Internship, Cel mai bun program de CSR, Departamentul de PR al Anului, dar si Tranzactia Anului.

Sponsorii evenimetului sunt: Casa de Mobila Simex, Mazda, Helvetansa, Banca Italo Romena, Pescariu Sport & Spa, Agrafa Print Services, Consiergo, Marvin Wineshop, Olla Floral Art, Sabion, Cramele Recas, L’Occitane, Oya Beauty Lounge, Biosilk, Marsay, Visconti, Designer Elena Perseil si Asociatia Daruieste Viata.

AvocatNet.ro este cea mai mare comunitate de business si juridica din Romania si cea mai mare publicatie juridica din Europa de Est. Platforma AvocatNet.ro si-a inceput activitatea in urma cu 13 ani sub forma unui portal de stiri juridice. In timp informatia a atras un public preponderent din zona de afaceri, fapt ce a transformat platforma AvocatNet.ro in lider de piata pe segmentele business si legal.

Cele mai citite

Mai mult fotbal feminin în licee

Ministerul Educației (ME) anunță înființarea a noi clase de fotbal feminin, în mai multe licee cu program sportiv, începând cu anul școlar următor. În implementarea...

Grindeanu veste bună despre construcția autostrăzii Pașcani- Suceava

Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor a avizat joi Studiul de Fezabilitate al autostrăzii Pașcani- Suceava, anunță ministrul Sorin Grindeanu. Documentul fusese avizat săptămâna trecută...

De ce continuă protestele fermierilor în Europa?

Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost în Paris și Bruxelles. În majoritatea țărilor UE, acestea continuă. Costurile mari la...
Ultima oră
Pe aceeași temă