7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialAvocat din Tulcea, reţinut pentru EVAZIUNE FISCALĂ şi SPĂLARE DE BANI

Avocat din Tulcea, reţinut pentru EVAZIUNE FISCALĂ şi SPĂLARE DE BANI

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa l-au reţinut, vineri, pentru 24 de ore pe  avocatul Carmen Violeta Ciocan din Baroul Tulcea, pentru evaziune fiscală, spălare de bani, instigare la fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale și fals în declaraţii, scrie Mediafax.

Dosarul a fost înaintat cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile Curţii de Apel Constanţa. Potrivit procurorilor constănțeni, în perioada 2009-2015, avocatul Carmen Violeta Ciocan s-a sustras în mod repetat de la plata impozitului pe venit datorat bugetului consolidat al statului prin omisiunea înregistrării în evidenţele contabile a veniturilor realizate din activităţile de avocatură. Prejudiciul adus astfel bugetului de stat a fost estimat, până în prezent, la aproape 21.500 de lei.

De asemenea, în calitate de asociat unic al SC Arfimen SRL Maliuc, Ciocan s-a sustras de la plata către bugetul consolidat al statului a sumei de peste 2.000 de lei.

 

Cele mai citite

Cum eficientizezi interacțiunea cu clienții cu soluții de top precum omnichannel

În era digitală actuală, gestionarea eficientă a interacțiunilor cu clienții devine crucială pentru succesul afacerilor. Soluțiile omnichannel, inclusiv softurile de call center, reprezintă opțiuni...

Care este încălțămintea masculină perfectă pentru un look de primăvară?

Încălțămintea este o parte integrantă a ținutelor pentru orice sezon. Te întrebi ce încălțăminte să porți în primăvara anului 2024, care modele promit să...
Ultima oră
Pe aceeași temă