21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialAveti idei indraznete, dar respectati regulile, asa ca puteti avea succese socioprofesionale....

Aveti idei indraznete, dar respectati regulile, asa ca puteti avea succese socioprofesionale. La serviciu sunteti apreciat de sefi, dar invidiat de un strain.

Precizati cu exactitate termenii unei colaborari. Apar noi sanse de afirmare si primiti vesti bune de la parteneri si mai putin bune de la colegi.
Primiti bani de la serviciu, dar va atrag placerile costisitoare sau jocurile de noroc. Aveti grija la influentele negative din exterior!
Problemele casnice genereaza discutii. Gasiti motive de satisfactie din partea copiilor sau a unei iubiri recente.
Va luptati cu orgolii si prejudecati iar secretele pot iesi la iveala, aducand unele probleme suplimentare. Familia va va sustine, aducandu-va satisfactii.
Reusita unei intrevederi e asigurata de seriozitatea pregatirii, dar si de inspiratia de moment. Fluctuatia veniturilor va poate produce emotii.
Promovati idei originale, dar patima cu care o faceti va poate aduce necazuri personale. In schimb s-ar putea sa fiti recompensat material.
Interesat de experimente oculte, s-ar putea sa deranjati o persoana care nu va cunoaste adevaratele calitati. Puteti avea succese la un examen sau faceti calatoria dorita.
Nu va fortati sa convingeti un prieten sa va accepte ideile. O pasiune tainuita poate avea o influenta pozitiva asupra dv. sau a veniturilor dv.
Va luptati cu orgolii si prejudecati si mai ales cu o persoana rau intentionata, care va poate afecta cariera. Puteti transforma o prietenie intr-un parteneriat sau invers.

Cele mai citite

TRAGEDIE: O tânără de 27 de ani și părinții ei au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița

O tânără și părinții ei au fost găsiți morți, sâmbătă seară, în apartamentul lor din Bistrița, în urma unui apel la 112 care anunța...

Studentă cazată în regie, mușcată de ploșnițe. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a publicat imagini pe contul său de Facebook cu o studentă cazată la un cămin...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...
Ultima oră
Pe aceeași temă