9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialFOTO. Avarii și inundații în București și Ilfov, din cauza furtunii. ISU...

FOTO. Avarii și inundații în București și Ilfov, din cauza furtunii. ISU încearcă să remedieze situația

Furtuna de duminică seară a produs inundații și avarii în mai multe zone ale Bucureștiului și ale județului Ilfov, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU București, Vasile Daniel.

S-au consemnat trei cazuri de acumulare de apă în subsolul imobilelor, pe Strada Moldovei, Strada Andrei Șaguna și Strada Steluței din București.

De asemenea, la o casă din localitatea Chitila a căzut un copac, fără a produce avarii. În mod similar, pe str. Aviator Popișteanu (sector 1) un copac a căzut pe o mașină.

Alte cazuri de acumulări de apă s-au înregistrat în localitatea Ștefăneștii de Jos, precum și în București pe str. Vălenii de Munte, str Episcop Vulcan, str Vacanței și str. Jimbolia.

ISU intervine în zonele Chitila, Dămăroaia, Otopeni, Ștefăneștii de Jos, unde s-au utilizat motopompe remorcarbile si transportabile.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Parlamentul israelian a respins cu o majoritate uriașă orice „recunoaștere unilaterală a unui stat palestinian”

Parlamentul israelian a votat miercuri cu o majoritate covârşitoare o rezoluţie propusă de prim-ministrul Benjamin Netanyahu împotriva oricărei "recunoaşteri unilaterale a unui stat palestinian",...

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...

O parte din curentul ieftin de la Hidroelectrica e captivă serviciilor secrete

SRI a încredințat fără licitație un contract de achiziție de curent electric producătorului de stat Hidroelectrica. Serviciul Român de Informații este unul dintre beneficiarii...
Ultima oră
Pe aceeași temă