19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAutobuzele liniilor 300, 783, si 381 din Bucuresti circula pe trasee modificate,...

Autobuzele liniilor 300, 783, si 381 din Bucuresti circula pe trasee modificate, miercuri

Autobuzele liniilor 300, 783 si 381 circula, miercuri, pe trasee modificate, ca urmare a manifestarilor sindicale organizate in Piata Victoriei, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), citata de Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), autobuzele liniei 300 vor circula pe traseul de baza intre terminalul Clabucet si intersectia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Buzesti, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin strazile Buzesti, Occidentului, Bulevardul Gh. Manu, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Romana, apoi traseul de baza.

Linia 381 va functiona pe traseul de baza numai intre terminalul Piata Resita si Piata Romana, in timp ce autobuzele liniei 783 vor circula in ambele sensuri de la Piata Arcul de Triumf, prin Bulevardul C-tin Prezan, Calea Dorobantilor, Bulevardul Dacia, Piata Romana, apoi traseul de baza.

Autobuzele liniilor amintite vor fi dirijate de Brigada Politiei Rutiere, se mai arata in comunicat.

Miercuri, de "Ziua Mondiala a Muncii Decente", in fata Guvernului, este organizat un miting al confederatiilor sindicale.

Peste 20.000 de bugetari si angajati din mediul privat protesteaza in fata institutiei Guvernului, cerand un salariu minim pe economie la nivel national de 740 de lei in 2010, refacerea grilelor de legea unica de salarizare, sustinerea unitatilor economice, crearea de locuri de munca, protectia lucratorilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă