2 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăSpecialAugustin Zegrean: CCR nu a vrut să ia o decizie contra SRI

Augustin Zegrean: CCR nu a vrut să ia o decizie contra SRI

Președintele Curții Constituționale, judecătorul Augustin Zegrean, a declarat, joi, că magistrații CCR nu au urmărit să ia o decizie împotriva SRI și nici măcar n-au știut că această controversă este legată de SRI.

"Noi n-am făcut nimic dezastruos. Am eliminat doar trei cuvinte: «și alte organe specializate ale statului». Acum am aflat și cine erau aceste organe", a susținut magistratul Zegrean.

Potrivit acestuia, urmărirea penală se va face, în continuare, de organele de stat abilitate, acestea fiind Parchetele și Poliția Judiciară.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Rafila acuză: „Lipsă de transparenţă”

Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, a declarat faptul că partea din PNRR legată de domeniul sănătăţii a fost găsită, după investigaţii, de predecesorul său, Cseke...

Africa de Sud reacționează: Interdicțiile de călătorie sunt nejustificate

Africa de Sud a declarat că restricțiile de călătorie din cauza Omicron, sunt nejustificate, conform Reuters. Ministrul Sănătății, Joe Phaahla, a declarat într-o conferință de...
Ultima oră
Pe aceeași temă