25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAugusta Lazarov - Head of Entertainment la postul Antena 1

Augusta Lazarov – Head of Entertainment la postul Antena 1

Augusta Lazarov a preluat, incepand cu data de 15 februarie, functia de Head of Entertainment la Antena 1, urmand sa se ocupe de coordonarea si dezvoltarea programelor de divertisment ale postului, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Potrivit comunicatului, Augusta Lazarov se va ocupa de coordonarea si dezvoltarea programelor de divertisment, in acelasi timp cu identificarea si propunerea unor noi formate care sa aiba impact la publicul Antena 1.

"Imi doream foarte mult sa continuu sa lucrez in acest domeniu si iata ca propunerea primita cu putin timp in urma s-a concretizat in revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut, de-a lungul timpului, oameni extraordinari. Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai buna calitate si-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat sa fie semnificativ, in cadrul unei echipe profesioniste si experimentate", spune Augusta Lazarov.

Reprezentantii postului Antena 1 au declarat pentru Mediafax ca, pe langa functia de Head of Entertainment la postul Antena 1, Augusta Lazarov isi va pastra in continuare si statutul de actionar in cadrul Prime Time Communications, grupul fondat de Valeriu Lazarov.

Augusta Lazarov este vaduva producatorului de televiziune Valeriu Lazarov, care a decedat pe 11 august 2009.

Augusta Lazarov a debutat in televiziune in martie 2000, la Telejurnalul de la TVR 2, iar din 2002 a prezentat emisiunea "Babilonia" la Antena 1. Ulterior a plecat Madrid, unde s-a ocupat, ca director de dezvoltare internationala, de casele de productie ale lui Valeriu Lazarov. Ea a fost si vicepresedinte La Dolce Vita Productions Grup, o companie din cadrul Prime Time Communications, grupul controlat de Valeriu Lazarov.

Augusta Lazarov are o implicare de peste zece ani in televiziune, in ultimii sapte ani ocupandu-se de coordonarea productiei si realizarii de programe de divertisment. Ea are experienta in coordonarea continutului productiilor de divertisment si in adaptarea formatelor internationale la piata din Romania. Pentru Antena 1, s-a ocupat de coordonarea productiei si realizarea emisiunilor "Din dragoste", "Noaptea erorilor", "Geniali", "Ciao, Darwin!", ale telenovelelor "Secretul Mariei" si "Vocea inimii", dar si de sitcom-ul "Scene de CaZnicie".

Numele sau si al lui Valeriu Lazarov sunt strans legate si de Televiziunea Publica, unde cea mai cunoscuta emisiune pe care au produs-o a fost "Surprize, Surprize".

Pe plan international, Augusta Lazarov a sprijinit productia programelor "Hello, Goodbye!", "El tramposo (Dirty, rotten cheater)" si "Escuchala otra vez!/ Ascult-o inca o data", difuzate in Spania.

Postul Antena 1 face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu. Intact Media Group detine si televiziunile Antena 2, Antena 3, Antena International, Euforia TV si Gsp TV, posturile de radio Radio ZU si Romantic FM, publicatiile Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Financiarul, Felicia, Top Gear si Confidential.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă