19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAUDIO EXCLUSIV. Şeful poliţiei Vâlcea dă singur de gol legăturile sale...

AUDIO EXCLUSIV. Şeful poliţiei Vâlcea dă singur de gol legăturile sale cu mega-evazonistul fiscal Cătălin Spătaru. Purtătoarea de cuvânt a IPJ neagă.

În timp ce purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea neagă orice relaţie de rudenie sau tip fin-naş între şeful său şi urmăritul general Cătălin Spătaru, chestorul Ion Stoica recunoaşte că e naş, dar din partea soţiei. Astfel, actuala soţie a şefului IPJ Vâlcea, i-a botezat în trecut un copil regelui asfaltului dat în urmărire generală pentru implicarea într-o reţea de evaziune fiscală care s-a sustras de la plata unor impozite şi taxe de 20 milioane euro. Încercările chestorului Ion Stoica de la IPJ Vâlcea nu sunt decât nişte bâlbe fără argumente reale. Cazul e cu atât mai grav, cu cât Ion Stoica a fost inclusiv secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În plus, între fiul chestorului Dan Fătuloiu, fost secretar de stat la interne şi fratele mega-evazionistului Cătălin Spătaru, e de asemenea într-o relaţie de prietenie (Află aici cum o manea buclucaşă i-a dat de gol tovărăşia lui Alex Fătuloiu cu Dănuţ Spătaru). Mai jos prezentăm transcirerea dialogului cu şeful IPJ Vâlcea:

 

R.L. „Să trăiţi, domnul Stoica?”

Da

R.L. „Daniel Befu de la România Liberă sunt. Ştiţi deja tot scandalul ăsta, nebunia cu Spătaru”.

Da.

R.L. Care e relaţia dumneavoastră cu nenea ăsta, pentru că toate…

N-am nici o relaţie de naş-fin. Nu ştiu cine e naşul lui, nu ştiu cine l-a cununat. N-am nici o relaţie.

R.L. Sunteţi amici, vă cunoaşteţi?

Nu sunt amic domne. Eu îl cunosc. Eu îs plecat de şapte ani din judeţ. Îl cunosc. Cine nu-l cunoaşte? Nu sunt amic, îl cunosc. Nu sunt naşul lui, n-am nici o treabă. Nu sunt amic, să ştiu eu, cu el. Eu nici nu sunt în judeţul Argeş.

R.L. Am înţeles. Deci n-aveţi absolut nici o legătură cu băiatul ăsta.

Domne, există o legătură şi trebuie s-o recunosc, pe care am recunoscut-o şi am spus-o. Mie mi-a murit soţia şi în urmă cu 12 ni sau câţi ani sunt de-atunci, m-am recăsătorit. Soţia mea actuală, înainte de căsătorie, i-a botezat un copil. Dar eu n-am nici o tangenţă. Eu sunt de 7 ani plecat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă