21.1 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSpecialAu crescut preturile la Bistrita!

Au crescut preturile la Bistrita!

Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ca gruparea pe care o conduce este deschisa "oricaror tratative legate de transferul unor jucatori", chiar si catre clubul Steaua, insa a refuzat sa precizeze care sunt jucatorii aflati pe lista de transferuri.

Dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca vrea sa transfere fotbalisti de la Gloria Bistrita, cota acestora a crescut brusc. "Este clar ca jucatorilor Gloriei Bistrita le-a crescut cota, atat echipei, luata global, cat si individual in cazul unora dintre ei. Eu nu vreau sa comentez declaratiile lui Gigi Becali referitoare la faptul ca ar vrea un jucator de la Gloria fiindca, in cazul in care as da acum un raspuns, negocierile nu ar decurge normal. Singurul lucru pe care il pot spune este ca ne gandim si suntem deschisi oricaror tratative sa transferam de la echipa si sa aducem jucatori. Discutam cu oricine are sa ne faca o oferta, inclusiv cu Steaua", a afirmat Jean Padureanu. El stie, insa, ca in cazul vanzarilor de fotbalisti l-ar putea pierde pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabau, care a spus recent ca una dintre conditiile ramanerii sale in fruntea Gloriei Bistrita este mentinerea unei stabilitati a echipei si transferarea a cel mult doi jucatori in vara. "stiu ce vorbesc referitor la transferuri si nu o fac in nume propriu. Am discutat cu antrenorul despre aceste lucruri, dar cred ca mai e timp pentru decizii pana in vara", a spus Padureanu.

Becali a dat sarcina
Finantatorul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a declarat cu numai o zi inainte ca va transfera 20 de jucatori de la formatiile care au invins echipa sa in acest campionat, pentru a crea o concurenta puternica, si ca nu mai vrea fotbalisti straini. "Voi spune oamenilor cu care ma consult, lui MM Stoica, lui Olaroiu: ne-a batut Bistrita? Aduceti-mi un jucator de la toate echipele care ne-au batut pe noi, inseamna ca aia sunt mai buni ca noi daca ne-au batut. Nu are Bistrita nici un jucator bun? Eu nu cred asta. Asta am sa fac, o sa aduc inca 20, nu conteaza banii", a spus Becali, care spune ca nu va putea lua jucatori de la Dinamo, Rapid sau CFR Cluj. "N-ai cum sa iei de acolo, luam de la celelalte. Bistrita nu-i mai buna ca noi? Cine-i mai buna, Steaua sau Bistrita? Gloria e mai buna, de acolo luam jucatori. Ne-a batut Vaslui? E mai bun Vasluiul, daca ne-a batut inseamna ca au unul. Cine ne-a mai batut? Galatiul! De la Galati un jucator. Din 11 trebuie sa aiba unul bun, ca daca erau prosti toti nu ne bateau", a afirmat Becali.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă