19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAtleta Mirela Lavric a vrut să se sinucidă

Atleta Mirela Lavric a vrut să se sinucidă

Atleta Elena Mirela Lavric, a vrut să se sinucidă, luni seara, pentru că s-a despărţit de iubit. Tânăra s-a aruncat pe geam, însă a supravieţuit. Pentru că nu a avut răni grave, sportiva a fost deja externată.

Sportiva a vrut să se sinucidă după ce fostul ei iubit i-a spus că relaţia dintre ei s-a terminat pentru totdeauna.

Atleta Mirela Lavric a fost medaliată cu aur la numeroase competiţii internaţionale.

Gestul campioanei i-a şocat pe cunoscuţii ei, care o caracterizează drept o persoană echilibrată. „Nu am avut niciodată probleme cu ea, nici în cantonamente, nici la competiţii. Din contra, este o fată foarte muncitoare. Cu acest băiat eu ştiu că este împreună de un an şi jumatate şi că î iubeşte foarte mult. El a susţinut-o întotdeauna în tot ceea ce ea şi-a propus, dar a şi adus-o într-un moment de disperare. De fiecare dată când se certau, ea suferea extraordinar de mult. Probabil că au avut din nou un conflict, dar la 22 de ani, dacă te desparţi de iubit, ai impresia că se sfârşeşte lumea”, a declarat Ingrid Istrati, directorul Clubului Sportiv Municipal Oneşti, din care atleta face parte, potrivit EVZ.ro.

Atleta Mirela Lavric a fost medaliată cu aur la numeroase competiţii internaţionale. În 2007 a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de tineret de la Hengelo, Olanda. În 2009, a cucerit aceeaşi medalie la Novi Sad, în Serbia. Atleta mai are în palmares şi trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de tineret, în 2007 la Ostrava, Cehia, în 2008 la Bydgoszcz, Polonia, şi în 2010 la Moncton, Canada, tot la 800 de metri plat.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă