6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAtelierele Creative Dremel

Atelierele Creative Dremel

În perioada 1 noiembrie 2010 – 31 mai 2011, Dremel a desfăşurat programul „Atelierele Creative Dremel”, proiect organizat în 32 de şcoli şi licee din Bucureşti şi Braşov, al cărui scop a fost promovarea bricolajului în rândul elevilor.

Pe 11 iunie, reprezentanţii Dremel au premiat cele două şcoli câştigătoare: Colegiul UCECOM „Spiru Haret” din Bucureşti şi Colegiul Tehnic Simion Mehedinţi-Codlea din Braşov. Astfel, cele două licee au primit câte un set de scule electrice marca Dremel conţinând un pistol de lipit Dremel 920, o unealtă Dremel Versatip, o unealtă multifuncţională Dremel 8200 şi un Dremel Engraver. Bosch anunţă faptul că proiectul  va reîncepe din această toamnă, campania dorindu-se a deveni un program educaţional complex, dezvoltat la nivel naţional, care se adresează şcolilor profesionale, liceelor şi facultăţilor cu profil tehnic.

Programul a fost organizat în colaborare cu firma Delta Business Consulting SRL. Şcolile interesate să intre în programul care va fi demarat din această toamnă, pot suna la Delta Business Consulting, telefon 0723671307. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă