19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAstazi, ploi izolate la munte si vant mai tare pe litoral

Astazi, ploi izolate la munte si vant mai tare pe litoral

In tara. Vreme in general frumoasa. Izolat ploi de scurta durata dupa-amiaza si seara, indeosebi in zona de munte. Vant cu unele intensificari in Dobrogea. Maxime 24-30¼C; minime 10-20¼C, mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica, in crestere usoara.

Maine, vreme frumoasa,
cu 31¼C

In tara. Vreme in general frumoasa. Izolat ploi de scurta durata dupa-amiaza si seara, indeosebi in zona de munte. Maxime 25-31¼C; minime 10-20¼C. Presiunea atmosferica, in scadere usoara.

Comentariul specialistului

Astazi si maine structura atmosferei nu va avea modificari importante (fata de ziua precedenta) nici in straturile inferioare, nici in troposfera medie; ca urmare, vremea se va mentine in general frumoasa, cu ploi izolate de scurta durata, cel mai probabil in zona de munte.

In Europa, de la 25¼C la 32¼C

In Arhipelagul Britanic, Franta, Belgia si Elvetia, cerul va prezenta innorari accentuate si vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul continentului vremea va fi predominant frumoasa, iar ploile izolate dupa-amiaza.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă