20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialArtista Iyeoka va cânta în premieră în România

Artista Iyeoka va cânta în premieră în România

Artista Iyeoka va susţine, în premieră în România, două concerte la Bucureşti şi la Cluj, la începutul lunii noiembrie.

Iyeoka a devenit cunoscută în întreaga lume pentru muzica şi poezia sa. Ea şi-a început cariera muzicală creând grupul The Rock by Funk Tribe, un colectiv de artişti care a combinat poeziile ei cu note de jazz, blues, funk şi muzică gospel. În 2004, Iyeoka a lansat un album de poezii-cântece, numit Black and Blues şi a început propriile turnee.

Artista este originară din Boston, Statele Unite, dar are rădăcini nigeriene pe care le exprimă printr-un stil unic, care cuprinde elemente ale muzicii soul, R&B, rock, hip hop şi jazz. Ea a fost comparată cu Nina Simone, Sade, Lauryn Hill şi Amy Winehouse.

Iyeoka a câştigat numeroase premii pentru poeziile sale şi a fost invitată ca performing artist la faimoasa conferinţa TED Global, la care se întâlnesc cele mai inspiraţionale personalităţi ale lumii.

Concertul din Bucureşti va avea loc în 5 noiembrie, în Silver Church Club. La Cluj‑Napoca, Iyeoka va susţine două concerte în seara de 7 noiembrie: primul la Teatrul Naţional din Cluj, incepând cu ora 19:00, iar al doilea în Diesel Club, de la ora 22:00.

În cadrul concertelor din România, Iyeoka va cânta piese de pe ultimul său album, „Say Yes” care include hituri precum „The Yellow Brick Road Song” (cunoscut ulterior şi de pe genericul serialului „How to make it in America”), „Simply Falling”sau „Say Yes”.

„O întâlnire cu Iyeoka înseamnă să-i descoperi spiritul cald, versurile emoţionante şi spectacolele pline de pasiune, care aduc publicului nu doar bucurie, ci o emoţie puternică şi deplină”, spune Mircea Buteanu, manager Diesel Events, producătorul spectacolelor din Cluj.

Biletele la toate evenimentele sunt disponibile online pe eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti)

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă