9.4 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialArgeş: Patru răniți, după ce ambulanța în care erau a fost lovită...

Argeş: Patru răniți, după ce ambulanța în care erau a fost lovită de un șofer beat

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, pe un drum din Argeș, după ce ambulanţa a fost lovită de o maşină condusă de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc pe un drum judeţean care face legătura între localităţile Bălileşti şi Ţiţeşti, unde un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum a intrat pe contrasens şi a lovit o ambulanţă care transporta pacienţi dializaţi.

Ulterior, autosanitara, care aparţine unui serviciu privat şi transportă la dializă persoanele care au nevoie de astfel de tratament, s-a răsturnat.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Primele informaţii arată că răniţii sunt pacienţi din ambulanţă şi au răni uşoare.

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, şoferul care a derapat şi a cărui maşină a lovit ambulanţa consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Ponta și Simion vor pica la o înțelegere pentru alianța PRO AUR?

Conducerea partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, se află în negocieri avansate cu partidul extremist AUR pentru formarea unei alianțe politice sau...

Un nou acord UE continuă măsurile de reducere voluntară a consumului de gaze naturale încă un an

Miniștrii Energiei au ajuns la un acord politic pe marginea propunerii Comisiei Europene pentru o Recomandare a Consiliului de continuare a măsurilor de reducere...

”Au început lucrările cu două utilaje”

Lucrările pe lotul 3 al autostrăzii A7, care leagă localitatea Pietroasele de municipiul Buzău, au început pe 1 martie, dar se pare că...
Ultima oră
Pe aceeași temă