13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialArgeş: Cioban dat dispărut în urmă cu trei zile, căutat de zeci...

Argeş: Cioban dat dispărut în urmă cu trei zile, căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi

Un cioban de la o stână din judeţul Argeş, dat dispărut în urmă cu trei zile, este căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, una dintre ipotezele luate în calcul fiind că bărbatul s-ar fi înecat într-un râu, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, poliţişti, jandarmi şi subofiţeri de la ISU caută un bărbat de 35 de ani, din localitatea Coşeşti, care a fost dat dispărut luni dimineaţă.

Bărbatul, care era cioban la o stână din localitatea Pietroşani, judeţul Argeş, a plecat la sfârşitul săptămânii trecute de la stână, spunând că merge acasă, însă nu a mai ajuns.

Poliţia a început căutările bărbatului luni, însă fără niciun rezultat.

Una dintre ipotezele autorităţilor este aceea că bărbatul s-ar fi înecat, luat de viituri, în condiţiile în care în drumul său spre casă trebuia să treacă peste râul Doamnei.

Căutările pentru găsirea bărbatului continuă.

Peste 25 de localităţi din judeţul Argeş au fost afectate de inundaţii la sfârşitul săptămânii trecute, însă nu a fost nevoie ca oamenii să fie evacuaţi din calea apelor.

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Congres Forța Dreptei: Ludovic Orban este ales președinte

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, preşedintele Forţa Dreptei, la primul Congres al formaţiunii, potrivit agerpres.ro. Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă