20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialArges: 2 morti si 4 raniti in urma ciocnirii a doua masini

Arges: 2 morti si 4 raniti in urma ciocnirii a doua masini

Doi barbati din Targu Jiu au murit, iar alte patru persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Arges, dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit pe DN 65 Pitesti – Slatina, la iesirea din localitatea argeseana Lunca Corbului, informeaza Mediafax.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Arges, comisar sef Marian Badea, accidentul a fost provocat de catre unul dintre soferi, care a circulat cu viteza pe un carosabil umed si a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar.

"Din primele cercetari rezulta ca autoturismul Opel in care erau soferul, un alt barbat si o femeie se deplasa dinspre Pitesti spre Slatina, iar intr-o curba la dreapta, la un moment dat, soferul a pierdut masina de sub control, iar vehiculul a intrat pe celalalt sens de mers, unde s-a izbit de un Volkswagen Golf, ulterior ambele masini oprindu-se in parapetul drumului", a declarat comisarul Marian Badea.

Din primele cercetari a reiesit ca unul dintre cei doi barbati decedati a fost chiar soferul masinii care a provocat tragedia, iar o a treia persoana din Opel, o femeie ranita grav, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Arges impreuna cu soferul din Volkswagen Golf, un tanar din judetul Olt, student la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie Al. Ioan Cuza, precum si parintii acestuia.

Sora tanarului a scapat doar cu cateva zgarieturi si nu a necesitat internarea.

Traficul rutier pe DN 65 Pitesti – Slatina, la iesirea din comuna argeseana Lunca Corbului, s-a desfasurat cu dificultate timp de o ora din cauza accidentului, la ora transmiterii stirii circulatia revenind la normal.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă