19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialArgentinianul Gavatorta nu exclude o revenire in Copou

Argentinianul Gavatorta nu exclude o revenire in Copou

Dupa doi ani petrecuti la Poli Iasi si un sezon si jumatate la FC Thun, argentinianul Alejandro Gavatorta spune ca fotbalul romanesc este cu mult peste cel helvet si ca si-ar dori sa revina in Liga I.

La ora actuala, fostul mijlocas al Politehnicii Iasi se afla acasa, in Argentina, in luna de miere, dupa ce s-a casatorit cu Maia, in urma cu o luna. "Sunt in vacanta acum si astept oferte. Dupa un si jumatate la Thun, am fost ofertat de Aarau si St. Gallen, dar si de o echipa din Austria, dar am refuzat. Vreau sa prind un contract in Spania, iar daca nu voi ajunge in Primera Division as vrea sa revin in Romania", ne-a marturisit "Gava", care nu ar refuza sa se intoarca la Poli: "Timp de doi am petrecut momente frumoase la Iasi. Poli a ramas in inima mea si tin sa le multumesc suporterilor care au fost intotdeauna alaturi de mine. Daca as primi o oferta de la Poli, as analiza-o cu atentie si, daca e sa fie ceva serios si de viitor, cred ca as accepta sa revin in Copou".

Aproape de finalul turului editiei 2006-2007 fotbalistul a invocat probleme personale si a parasit Copoul, Poli incasand de la FC Thun suma solicitata, respectiv 50.000 de dolari. Gavatorta a trait in urma cu o luna, dupa cum avea sa ne spuna, "cel mai frumos moment al vietii sale". Dupa o relatie de mai multi ani cu Maia, fotbalistul a decis sa-si oficializeze legatura, iar cei doi s-au casatorit in orasul lor natal, Galvez, situat in apropiere de Rosario si Santa Fe.

"A fost un moment unic, pe care nu il voi uita niciodata", a spus Gava.
Referitor la EURO 2008, argentinianul a precizat ca se bucura pentru victoria Spaniei, de departe echipa cea mai buna de la turneul final gazduit de Elvetia si Austria. "Spania a fost cea mai buna echipa. A practicat cel mai frumos fotbal, a facut spectacol. Merita sa castige trofeul. Imi pare rau pentru Romania. Speram sa joace cel putin un sfert de finala, pentru ca are jucatori buni. Pacat ca nu a incercat mai mult in grupe, pentru ca ar fi putut scoate mai multe puncte. Dupa Spania, Romania a fost echipa mea preferata la EURO", a precizat Alejandro Gavatorta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă