14.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialArbitrul din Bundesliga care a încercat să se sinucidă a fost spitalizat...

Arbitrul din Bundesliga care a încercat să se sinucidă a fost spitalizat din nou

Arbitrul care a încercat să se sinucidă, săptămâna trecută, cu câteva ore înainte de un meci din campionatul Germaniei pe care ar fi trebuit să îl conducă la centru, a revenit în spital, luni, la scurt timp după ce fusese externat, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB), informează AFP, citat de Mediafax.

Babak Rafati, în vârstă de 41 de ani, a cerut să fie spitalizat din nou, DFB precizând că acest lucru era “necesar din cauza stării sale”.

Rafati a încercat să se sinucidă, sâmbătă, tăindu-şi venele în baia camerei sale de hotel din Koln. Arbitrul a vrut să se sinucidă din motive personale, conform unei surse din cadrul Poliţiei, citată de Kolnische Rundschau. Aceeaşi sursă menţionează că gestul lui Rafati nu are nicio legătură cu “presiunea din fotbal”.

Director al unei filiale bancare din Hanovra, Rafati a arbitrat 84 de meciuri în Bundesliga. Arbitru internaţional din 2008, el a aflat în luna septembrie că Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a decis să nu îl mai includă pe lista pentru meciurile internaţionale.

Criticat de unii jucători, Rafati a fost prezentat deseori de publicaţia Kicker ca fiind cel mai slab arbitru din Bundesliga.

Babak Rafati ar fi trebuit să arbitreze, sâmbătă, meciul dintre echipele FSV Mainz şi FC Koln, din etapa a XIII-a a campionatului Germaniei. Partida a fost amânată.

Cele mai citite

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...
Ultima oră
Pe aceeași temă