10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialArad: Două persoane, rănite, după ce microbuzul lor a fost acroșat de...

Arad: Două persoane, rănite, după ce microbuzul lor a fost acroșat de un TIR

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce microbuzul în care se aflau şi care se întorcea din Anglia a fost acroşat, pe DN 7, în judeţul Arad, de remorca unui TIR, relatează Mediafax.

Accidentul a avut loc la ieşirea din oraşul Lipova spre Deva, pe DN 7, unde un microbuz în care se aflau patru persoane a fost acroşat de remorca unui TIR, fiind proiectat pe câmp.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, şoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului şi a fost oprit la o distanţă de câţiva kilometri.

În microbuz erau patru români care reveneau dintr-o călătorie în Anglia, iar doi au fost răniţi grav.

Unul dintre pasageri a rămas încarcerat, fiind scos din vehicul de către pompieri şi transportat la Spitalul Judeţean cu elicopterul SMURD, medicii afirmând că a suferit fracturi multiple şi alte traumatisme interne grave, fiind inconştient.

A doua victimă are răni mai uşoare, fiind conştientă şi în afara pericolului.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 7 s-a desfăşurat cu dificultate mai mult de o oră, cât timp au durat cercetările.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a fost acroşat microbuzul, şoferul TIR-ului riscând să fie acuzat de vătămare corporală gravă din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Cele mai citite

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...
Ultima oră
Pe aceeași temă