16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialApple vrea să facă concurență camerelor GoPro

Apple vrea să facă concurență camerelor GoPro

Apple ar putea concura camerele video sport de tip GoPro cu o ofertă proprie de produse adresate dependenților de adrenalină și amatorilor de sporturi extreme precum parkour, ciclism montan, parașutism sau rafting. Gigantul american vrea să ofere noilor device-uri și compatibilitate sporită cu alte dispozitive Apple şi funcţii în plus.

Practic Apple vrea un dispozitiv in genul Gear fit de la Samsung sau alți producători de gadget-uri compatibile cu sistemele de operare Android.

Să nu uităm că Sony, Huawei și Samsung, toți trei producători de smartphone-uri echipate cu Android, au avut un eveniment în colaborare la Barcelona.

Potrivit site-ului american patentlyapple.com, noile device-uri construite de Apple ar urma să includă puncte dedicate pentru montarea de noi accesorii și gadget-uri.

Viitorul model de cameră video ar putea funcţiona atât în mod independent, dar şi ca modul separat controlat prin conexiune wireless. Odată cu noile camere de tip GoPro de la Apple, se preconizează ca unele modele să aibă adaptate și funcția de tip smartwatch, care va controla de la distanţă funcţiile camerei video.

Același site american susține că printre dotările camerelor inteligente s-ar mai putea găsi un microfon subacvatic, adăugat în completarea microfonului clasic pentru a păstra capabilităţile pentru filmare cu sunet în timpul scufundărilor pentru cei care fac rafting sau alte sporturi acvatice. În plus, ne putem aștepta și la implementarea unui declanşator wireless pentru ceasul Apple Watch care să permită controlarea de la distanţă a camerei foto de pe telefoane iPhone 6.

Cele mai citite

Declarațiile lui Gică Hagi, la finalul meciului de adio al „Generației de Aur”

După meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, Gheorghe Hagi a declarat că el şi colegii săi au jucat în această partidă numai pentru...

Și-au luat revanșa pentru eșecul din finala Europa League! Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer Leverkusen, noua campioană din Bundesliga, a realizat eventul, după ce a cucerit Cupa Germaniei. „Farmaciștii” s-au impus în finală cu scorul de 1-0...

NATO ar pregăti o misiune într-o țară din afara Alianței. Ungaria a refuzat să participe, România ar accepta să apere Republica Moldova

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a dezvăluit că NATO lucrează la un scenariu pentru o acțiune într-o țară din afara Alianței, acțiune la care Ungaria...
Ultima oră
Pe aceeași temă