31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialAparitii editoriale

Aparitii editoriale

Bufnita din plastic

Detectivul Harry Bosch, din politia orasului Los Angeles, isi intersecteaza destinul cu Terry McCaleb, fost agent FBI, in cel mai reusit roman al lui Michael Connelly. Agentul este solicitat sa investigheze o crima infioratoare, genul in care era specializat la FBI. Pe masura avansarii cercetarilor, se releva tot mai multe puncte cumune cu un alt caz investigat de Bosch – un regizor acuzat ca a ucis o actrita, facand ca totul sa para o sinucidere.

Istorie si traditie la europeni

Scriitorul si istoricul Dominique Venner, premiat de Academia Franceza pentru Istoria Armatei Rosii, este prezent pe piata cartii romanesti cu un nou volum aparut la Editura Lider.
Cartea "Istorie si traditie la europeni” este rezultatul intrebarilor pe care si le-a pus un istoric, martor al timpului sau. El raspunde, intr-o maniera originala, intrebarilor care framanta epoca noastra: ce este un francez? Ce este un european? Cine suntem? Catre ce ne indreptam? Cititorul va descoperi elementele ce stau la baza culturii europene, incepand cu poemele homerice, legendele celtice si nordice, mostenirea romana, arta medievala, dragostea cavalereasca. Nu in ultimul rand, se releva autentica traditie europeana, maniera unica de de a se comporta in fata vietii, mortii, iubirii, destinului.

Spuneti NU bolilor de inima!

Patrick Holford este unul dintre cei mai apreciati nutritionisti ai lumii. In 1984 a fondat un institut pentru cercetarea nutritiei, fiind autorul mai multor carti de succes in acest domeniu. Pornind de la constatarea ca afectiunile cardiovasculare reprezinta mai mult de 50% din cauzele de deces, autorul recomanda evitarea acestui risc prin folosirea unei "medicatii” simple, dar eficiente – alimentatia. Cartea aparuta in Colectia Cultura Medicala, in traducerea dr. Stancioiu Tudor, este structurata in cinci parti: Boala cardiaca – o "epidemie” a zilelor noastre; Cauzele bolilor de inima. Descoperiri de ultima ora; Cat de sanatoasa este inima dumneaavoastra?; "Supernutritie”
pentru o inima sanatoasa; Cum sa evitati bolile de inima.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă