19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAntrenorul Ionut Popa se crede stapanul Moldovei

Antrenorul Ionut Popa se crede stapanul Moldovei

Tehnicianul Ionut Popa crede ca Poli Iasi a demonstrat ca este "stapanul Moldovei", fiind peste FC Vaslui, Otelul Galati, Ceahlaul Piatra Neamt si FCM Bacau.

Ionut Popa e de parere ca ultimul succes, 2-0 in jocul din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal, consfinteste o stare de fapt. "A fost o victorie meritata, baietii au jucat pragmatic dand dovada de multa determinare. Daca Balba nu ar fi irosit alte trei situatii, cred ca diferenta ar fi fost mai mare. Cred ca am dovedit ca, de cand sunt eu aici, de trei ani, Iasiul este stapanul fotbalului in Moldova, peste Vaslui, Galati, Piatra Neamt sau Bacau. Publicul a fost extraordinar astazi, la fel ca pe marile stadioane. Ma bucur ca galeria noastra nu a raspuns galeriei adverse, care tot timpul a folosit acel cuvant cu m. Se vede ca la unii dintre ei le lipsesc cei sapte ani de acasa", a spus Popa. Intrebat ce parere are despre faptul ca antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a spus ca Balba nu valoreaza 700.000 de dolari, Popa a raspuns: "Cred ca Hizo stie cel mai bine, Balba valoreaza 680.000 de dolari, nu 700.000 de dolari".
Presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, crede ca jucatorii antrenati de Ionut Popa s-au daruit exemplar. "Sunt fericit ca azi sortii ne-au ajutat sa castigam, mai ales ca a fost o victorie obtinuta in fata unei echipe foarte bune. Jucatorii nostri s-au daruit exemplar. In repriza a doua am avut mai multe ocazii clare si am fi putut castiga la o diferenta mai mare de scor. Ei au pasat foarte bine la mijloc, dar noi am fost mai pragmatici", a comentat Nichita. z

LINIsTIT
Antrenorul Viorel Hizo a declarat ca nu este o tragedie ca FC Vaslui a pierdut, 0-2, in fata echipei Poli Iasi, deoarece formatia vasluiana a inregistrat doar doua infrangeri in ultimele 17 etape. La randul sau, finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune ca se astepta la o infrangere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă