7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialAntrenorul Emeric Jenei va fi operat pe inimă

Antrenorul Emeric Jenei va fi operat pe inimă

UPDATE: Surse medicale din cadrul Institutului Inimii din Cluj-Napoca au declarat că antrenorul este supus mai multor investigaţii coronariene, urmând a fi operat, cel mai probabil, luni. În funcţie de rezultatul analizelor, medicii vor stabili de câte by-pass-uri va avea nevoie.

Fostul antrenor al echipei naţionale şi al echipei Steaua Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii “Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, iar medicii iau în calcul varianta de a-l opera, în funcţie de rezultatul investigafliilor medicale la care a fost supus, anunţă Mediafax.

Directorul medical al Institutului Inimii “Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu, a declarat, sâmbætæ, corespondentului MEDIAFAX, că în cazul lui Ienei se va face “ce trebuie”.

“Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii. I se fac investigaţii medicale, iar, dacă este cazul, va fi operat. Nu pot să spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot să spun că în acest caz se va face ce trebuie”, a spus Căpâlneanu.

Emeric Ienei s-a născut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a câştigat alături de Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, a fost selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatului European din 2000.

Cele mai citite

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, aduce lămuriri despre candidatura sa la președinția României

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, aduce lămuriri cu privire la o posibilă candidatură a sa la președinția României, despre care s-a tot...

Gheboasă, audiat la DIICOT Dâmbovița într-un dosar de droguri

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița. Surse judiciare au precizat că...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă