37 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSpecialAngelina Jolie si Brad Pitt au o marca de vin pentru publicul...

Angelina Jolie si Brad Pitt au o marca de vin pentru publicul larg

O parte din vinul pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, unde cuplul s-a căsătorit anul trecut, a fost scoasă la vânzare pentru publicul larg, în supermarketuri din Marea Britanie, informeaza Mediafax.

O sticlă din acest vin franţuzesc, intitulat “2014 Miraval Rose”, costă 18 lire sterline (aproximativ 25 de euro, n.r.), iar cei interesaţi de această licoare produsă de Angelina Jolie şi Brad Pitt o pot găsi în lanţul britanic de supermarketuri Marks and Spencer. Stocul este însă limitat.

Este pentru prima dată când vinul produs de celebrul cuplu este scos la vânzare pentru publicul larg, în Marea Britanie, după ce a primit o serie de recenzii favorabile din partea specialiştilor în domeniu. Vinul este produs pe domeniul Miraval, pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în luna august a anului trecut. Cei doi actori au cumpărat această proprietate, în 2012, cu o sumă de aproximativ 41 de milioane de lire sterline (aproximtiv 56,6 milioane de euro, n.r.).

În 2013, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au scos la vânzare o parte din vinul pe care îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, iar suma obţinută – peste 10.000 de euro – a fost donată unei asociaţii din Republica Democrată Congo, după cum informa atunci gala.fr. Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti.

Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Cele mai citite

Coșuri de gunoi și europubele: colectează eficient si responsabil deșeurile rezultate din activitatea companiei tale!

Gestionarea gunoiului în cadrul companiei tale este o adevărată provocare? Știai că aceasta se poate realiza în mod cu adevărat eficient și responsabil? Dacă...

Ce mobilier trebuie să ai într-un dormitor: 6 piese esențiale

Decorarea dormitorului tău merge mult mai departe de a cumpăra un pat 140x200 sau king-size. De fapt, din ce în ce mai mulți oameni...

VIDEO. Cel puțin 550 de pelerini au murit în timpul marelui pelerinaj musulman de la Mecca

Peste 550 de pelerini la hajj au murit în Mecca pe măsură ce temperaturile au depășit 50°C. Cel puțin 320 dintre cei decedați sunt...
Ultima oră
Pe aceeași temă