22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialAngajatori de TOP continua online pânǎ la sfârşitul lunii aprilie pe www.hipo.ro

Angajatori de TOP continua online pânǎ la sfârşitul lunii aprilie pe www.hipo.ro

Pe portalul www.hipo.ro candidaţii pot afla mai multe informaţii despre cele 90 de companii participante, cele 3.000 de oportunitǎţi de carierǎ şi profilul cǎutat de angajatori pentru poziţiile deschise.
În cele 2 zile de târg peste 15.000 de profesionişti cu experienţǎ, absolvenţi, masteranzi şi studenţi au participat la cel mai mare târg de carierǎ din România, Angajatori de TOP. În cadrul evenimentului, candidaţii au aplicat pentru poziţiile oferite de angajatori şi au discutat cu reprezentanţi ai companiilor în cadrul celor 27 de workshopuri şi 2 conferinţe tematice.
La eveniment au participat peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanţǎ, bancar, inginerie, bunuri de larg consum şi retail, iar în aceastǎ primǎvarǎ departamentele cu cele mai multe poziţii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP au fost contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare software, logistica, vânzǎri, relaţii cu clienţii şi inginerie. Pentru studenţi şi absolvenţi în cadrul evenimentului au fost deschise 600 de poziţii de internship şi trainee în toate departamentele menţionate. Pentru oportunitǎţile de carierǎ oferite de companiile participante, candidaţii pot aplica pânǎ la sfârşitul lunii aprilie pe www.hipo.ro
“Au fost, ca la fiecare ediţie “Angajatori de Top”, douǎ zile efervescente, în care am întâlnit foarte mulţi tineri talentaţi, atât cu profil de IT, cât şi economic sau de comunicare. Mǎ bucurǎ faptul cǎ majoritatea candidaţilor sunt vorbitori de limbǎ englezǎ şi mulţi dintre ei sunt fluenţi şi în a doua limbǎ strǎinǎ. Am cunoscut studenţi pasionaţi de software sau hardware care au venit sǎ afle ce tehnologii trebuie sǎ aprofundeze pânǎ la finalul studiilor, astfel încât sa aiba şanse cât mai mari de angajare în momentul absolvirii. Cu masteranzii şi absolvenţii am discutat în detaliu posturile cu profil junior pe care le avem în aceastǎ perioadǎ şi i-am încurajat sǎ participe în continuare la cât mai multe workshopuri, conferinţe şi seminarii de carierǎ din care se pot informa despre companiile care îi atrag. Este foarte important ca, în momentul alegerii jobului potrivit, candidaţii sǎ aibǎ cât mai multe informaţii privind mediul de lucru în companie, posibilitǎţile de dezvoltare personalǎ şi profesionalǎ, cultura companiei şi valorile pe care aceasta le promoveazǎ. Vor fi astfel cu un pas mai aproape de certitudinea ca jobul ales este într-adevar jobul pe care şi l-au imaginat. Felicitǎri “Catalyst” pentru înca o ediţie de succes a celui mai mare eveniment de cariera din România!” a declarat Lavinia Protopopescu, EMEA Senior Recruitment Consultant, Oracle.
“La Angajatori de TOP am întalnit un numar foarte mare de candidaţi specializati în contabilitate, finanţe, marketing şi vânzǎri. Foarte multe persoane cu experienţǎ extracurricularǎ pe care îi vom contacta pentru programele de internship şi trainee pe care le avem deschise în aceastǎ perioada. Pentru urmǎtoarea ediţie Anagajatori de TOP, le recomadǎm tinerilor sǎ fie mult mai hotǎrâti cu privire la cariera pe care şi-o doresc sǎ o urmeze” a declarat Tiberiu Borza, Recruitment Specialist, L’Oreal România.
“Dacǎ în trecut procentul studenţilor şi proaspat absolvenţilor era mare, anul acesta în cadrul evenimentului Angajatori de TOP am întâlnit foarte multe persoane cu experienţǎ, iar dintre aceştia mulţi îşi doreau ocuparea unui loc de muncǎ, şi nu doar prospectarea pieţei. Apreciem şi încurajam iniţiativa organizatorilor în ceea ce priveşte modalitatea de scanare a CV-ului” a declarat Codruţa Lapadat, Coordonator Recrutare şi Selecţie, Tenaris Silcotub.
“În fiecare an participǎm la Angajatori de Top deoarece apreciǎm organizarea impecabilǎ şi tehnicile inovative de a interacţiona cu candidaţii, precum scannerul de CV-uri, prin care au încurajat aplicaţiile online. La Coca-Cola HBC România desfǎşurǎm anual programe pentru tineri talentaţi şi cu potenţial, iar prezenţa la Angajatori de Top a reprezentat şi anul acesta o oportunitate de a descoperi şi interacţiona cu aplicanţi de calitate pentru programul nostru de Management Trainee, lansat în cadrul acestei ediţii de târg” a declarat Manuela Preoteasa, HR Services Manager, Coca-Cola HBC România.
Un concept inovator al aceastei ediţii Angajatori de TOP a fost modalitatea în care vizitatorii au putut aplica CV-ul pentru poziţiile deschise de companiile participante. Cu un singur CV BarCODE candidaţii au aplicat la cele peste 3.000 de oportunitǎţi de carierǎ. Pentru târgul de carierǎ Angajatori de TOP au fost descǎrcate de pe www.hipo.ro 9.998 de CV BarCODE pe care ulterior candidaţii l-au printat într-un singur exemplar şi au venit cu el la eveniment.
“Ne bucurǎm pentru succesul inovaţiei CV BarCODE şi pentru feedback-ul pozitiv primit din partea companiilor participante. Urmǎtoarea ediţie a târgului de cariera Angajatori de TOP va avea loc în luna octombrie 2012. Mai multe informaţii vor fi disponibile pe www.hipo.ro” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de TOP.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializatǎ în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de tinere talente cu potenţial şi dorinţa de a-şi dezvolta o carierǎ într-o companie de top. Catalyst Solutions susţine companiile în construirea unui brand de angajator puternic pentru candidaţi talentaţi care sǎ contribuie la creşterea organizaţiilor lor. Printre soluţiile aplicate pentru identificarea şi selecţia tinerilor cu potenţial se numǎrǎ: proiectul „Top Talents Romania”, publicaţiile anuale „Ghidul Angajatorilor” şi portalul de carierǎ www.hipo.ro.

Cele mai citite

EURO 2024: Ungaria-Elveția 1-3. Căpitanul maghiar Dominik Szoboszlai a intrat în istorie

Ungaria - Elveția, cel de-al doilea meci al Campionatului European din Germania, s-a încheiat cu succesul elvețienilor, scor 3-1, potrivit Digi Sport 1. Partida de...

Cum a ajuns un „candidat AI” pe buletinele de vot în Marea Britanie la alegerile parlamentare

Marea Britanie va avea, în premieră, un „candidat AI” pe buletinele de vot pentru parlamentare, din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un...

Cristian Diaconescu susținut la Președinția României de un partid surpriză

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este disperat după imagine și funcții, fapt care este în căutare de susținători pentru a candida la...
Ultima oră
Pe aceeași temă