19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAngajate ale Serviciului de Asistenta Sociala, sechestrate

Angajate ale Serviciului de Asistenta Sociala, sechestrate

PETROSANI. Un barbat care solicitase o ancheta sociala pentru a beneficia de ajutor de la stat a se-chestrat si amenintat cu bataia doua angajate ale Serviciului de Asistenta Sociala Petrosani (judetul Hunedoara), care au descoperit ca acesta nu este atat de sarac cum spunea. Femeile au fost salvate din mainile agresorului, care devenise violent, de politistii comunitari, chemati in ajutor.
Pentru a beneficia de ajutor social de la stat, un cetatean din Petrosani a solicitat o ancheta sociala, care sa demonstreze ca este foarte sarac si poate primi acest ajutor financiar. La locuinta acestuia s-au deplasat doua angajate ale Serviciului de Asistenta Sociala, care au descoperit, insa, ca solicitantul nu este atat de sarac pe cat pretindea.
In locuinta barbatului au fost gasite mai multe bunuri de valoare, printre care si un DVD, care releva faptul ca el are venituri mai mari decat cele declarate. In plus, acesta locuieste in concubinaj cu o tanara care are venituri fixe, asa incat cererea lui nu ar fi putut fi aprobata.
Cand a aflat, insa, aceste lucruri, hunedoreanul s-a infuriat si le-a sechestrat pe cele doua angajate, pe care le-ar fi amenintat chiar. Femeile au reusit pana la urma sa fuga din locuinta si s-au refugiat intr-un bloc vecin, dar tot nu au scapat de furia solicitantului, asa ca au sunat la politie. Agresorul sustine, insa, ca nici macar nu le-a atins pe cele doua si nici nu le-a amenintat. Cu toate acestea, barbatul a fost amendat contraventional de politistii comunitari cu suma de 200 de lei noi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă