14.7 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialAndrei Năstase: Mesajele adresate tatălui meu de ziua dânsului au ajuns la...

Andrei Năstase: Mesajele adresate tatălui meu de ziua dânsului au ajuns la desţinatie

 Fiul cel mare al lui Adrian Năstase anunţă că mesajele transmise fostului premier, de ziua acestuia, au ajuns la destinaţie, Andrei Năstase precizând că tatăl său le mulţumeşte celor care i-au fost alături, vineri, la împlinirea a 62 de ani, potrivit Mediafax.

“Cer iertare tuturor celor mâhniţi de absenţa mea de la întâlnirea de acum două zile. Îi rog să aibă amabilitatea de a înţelege perioada foarte grea prin care trecem. Asigur că toate mesajele adresate tatălui meu de ziua dânsului au ajuns la desţinatie şi i-au fost citite. De asemenea, i-am povestit de numărul mare în care au fost prezenţi cei care au simţit să-i fie alăuri la împlinirea celor 62 de ani… vă mulţumeste prin mine!”, a scris Andrei Năstase, duminică, pe pagina de Facebook.

El le mulţumeşte şi celor care au dat dovadă de solidaritate.

“Nu mai puţin vă mulţumesc eu pentru solidaritatea sinceră de care aţi dat dovadă, toţi cei care ne-aţi scris sau aţi ales să fiţi prezenţi alături de noi, familia”, scrie Andrei Năstase.

Câteva zeci de simpatizanţi s-au adunat, vineri după-amiază, pe trotuarul din faţa spitalului Floreasca precum şi pe cel de vis-a-vis pentru a-i transmite “La mulţi ani!” lui Adrian Năstase, care împlinea vârsta de 62 de ani, aceştia scandând şi lozinci împotriva preşedintelui Băsescu.

Andrei Năstase anunţa că vineri va citi la Spitalul Floreasca scrisoarea lăsată de tatăl său, despre care spunea că este “un fel de testament public”. Ulterior, el a renunţat la demers.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul Calităţii”.

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Cele mai citite

Secuii nu renunță la autonomia teritorială a Ținutului Secuiesc

Președintele Consiliului Național Secuiesc (CNS), Izsak Balazs, a anunțat organizarea Zilei Libertății Secuilor, pe 10 martie, la Târgu Mureș. Aceasta va include un...

Top 10 urări în Luna Iubirii, ancorate în realitatea cotidiană

Ilustrație: Marian Avramescu În Luna Iubirii, ACADEMIA CAȚAVENCU vă prezintă cele mai inspirate declarații de dragoste pentru persoana îndrăgită, ancorate în realitatea cotidiană. Te iubesc...

Alegerile prezidenţiale ruse au început cu un vot anticipat în Extremul Orient rus. Scrutinul, în perioada 15-17 martie, primul de trei zile din istoria...

Un vot anticipat a început duminică, în alegerile prezidenţiale, în unele regiuni din Rusia, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă Tass, relatează CNN. Votul...
Ultima oră
Pe aceeași temă