6.1 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialAndrei Cristea, golgeterul iesenilor

Andrei Cristea, golgeterul iesenilor

» Atacantul imprumutat de la Dinamo a marcat patru din cele zece goluri ale Politehnicii Iasi in turneul din Antalya. Iesenii au incheiat ieri stagiul din Turcia, avand un bilant pozitiv in cele sase meciuri amicale disputate.

Poli Iasi pare sa-si fi gasit golgeterul de care avea nevoie. Mai bine spus, l-a regasit. Dupa ce in returul sezonului trecut a marcat sase goluri si a pus umarul serios la salvarea de la retrogradare a Politehnicii, Andrei Cristea a revenit in aceasta iarna cu aceeasi pofta de joc in Copou. In cele sase meciuri amicale sustinute in Turcia, Cristea a punctat de patru ori, fiind golgeterul formatiei pregatite de Cristiano Bergodi. si Ionut Balba, colegul sau din linia de atac, pare sa se simta bine in noua formula, rebelul varf iesean punctand de doua ori, un procentaj bun tinand cont de faptul ca abia a revenit pe teren dupa o operatie de menisc.
"Sunt bucuros ca am marcat aceste goluri, este bine pentru moralul meu si al echipei. Important este insa sa dam goluri in campionat, in meciurile oficiale. Degeaba castigam in amicale, daca nu confirmam si in retur. Eu zic ca echipa este in crestere, am facut o pregatire buna si cred ca ne vom salva. In ceea ce ma priveste, sper sa repet in meciurile din retur evolutiile bune din Antalya si sa dau cat mai multe goluri", a spus Cristea.
Iesenii au revenit ieri seara din Turcia si vor avea liber pana vineri. Duminica va avea loc in Copou ultimul meci amical din aceasta iarna, cu Zimbrul Chisinau.

REZULTATE
» Bilant pozitiv
Poli a sustinut in Turcia sase meciuri amicale. Rezultatele sunt: 2-0 cu Andizhan (Uzbekistan), 0-1 cu Dukla Banska Bystrica (Slovacia), 2-0 cu Mika Ashtarak (Armenia), 2-2 cu Arka Gdinya (Polonia), 2-0 cu Pirin Blagoevgrad (Bulgaria), 2-0 cu Slavia Sofia (Bulgaria).

Cele mai citite

Lupta lui Donald Trump cu infernul

Azi e Super Thuesday pentru Republicanii americani. Ziua e importantă pentru că deja o duzină de state au optat pentru candidatul lor la președinția...

Lupta lui Donald Trump cu infernul

Azi e Super Thuesday pentru Republicanii americani. Ziua e importantă pentru că deja o duzină de state au optat pentru candidatul lor la președinția...

Kamala Harris și-a exprimat „îngrijorarea profundă” către Benny Gantz cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza

Vicepreşedinta Statelor Unite Kamala Harris şi-a exprimat "îngrijorarea profundă" cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza în timpul unei întâlniri, luni, cu Benny...
Ultima oră
Pe aceeași temă